Dit zijn de best gelezen verhalen van Bredase ondernemers in 2017

Door Annemijn Heijstek 27 december 2017

Breda barst van de inspirerende ondernemers. We zetten iedere week een ondernemer met een bijzonder verhaal in de spotlights. Hier een terugblik van onze best gelezen verhalen over Bredase ondernemers:

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Michel van Licht Verknipt

Bredase ondernemers
Foto: indebuurt Breda

Op maandag en dinsdag is Michel koerier, op de overige dagen knipt hij klanten in zijn barbershop Licht Verknipt. De stoere items die in zijn shop staan maakt hij zelf en zijn te koop. Zijn ondernemersverhaal lees je hier.

Licht Verknipt – Barbershop & Industriële woonitems kappers

Vandaag gesloten

Veilingkade 9A, Breda

Bekijk meer:kappers

Ronald en Cindy van Latte’s and Literature

Bredase ondernemers
Foto: indebuurt Breda

Een plek waar je prima alleen kunt komen. Waar je geniet van goede koffie, heerlijke cheesecake en natuurlijk een goed boek. Waar je even niet afgeleid wordt door je telefoon of je laptop. Een plek waar Ronald en Cindy van droomden en die ze inmiddels hebben gerealiseerd met hun winkel Latte’s and Literature. Het ondernemersverhaal van Ronald en Cindy lees je hier.

Latte’s and Literature koffiebars

Nu open12:00 - 17:30

Nieuwstraat 18, Breda

Bekijk meer:koffiebars

Roy van Barista Cafe

Bredase ondernemers
Foto: indebuurt Breda

Hard werken loont, en Roy Mossink is daar het levende voorbeeld van. Hij is nog maar 25 jaar en is nu al eigenaar van het succesvolle Barista Cafe. Hij vertelt ons alles over de moeilijkheden die hierbij kwamen kijken en over zijn liefde voor Breda. Het hele verhaal lees je hier.

Barista Cafe Breda koffiebars

Nu open10:00 - 18:00

Grote Markt 10-12, Breda

Bekijk meer:koffiebars

Nicky van Veerkracht Haptonomie

Bredase ondernemers

Haptonomie. Maak je geen zorgen als je nu niet direct een aha-erlebnis hebt: wij wisten ook niet precies wat het inhield. Totdat Nicky de Troije ons uitnodigde om langs te komen in haar haptotherapie praktijk in de voormalige vrouwengevangenis. Haar ondernemersverhaal lees je hier.

Veerkracht Haptonomie psychologen

Kloosterlaan 272, Breda

Bekijk meer:psychologen

Kristel en Pam van de Koekfabriek

Bredase ondernemers
Foto: indebuurt Breda

In de Koekfabriek aan de Ginnekenmarkt bakken mensen met een verstandelijke beperking ambachtelijke koekjes. Met heel veel liefde. Kristel de Krijger en Pam Brinkman, die de leiding hebben over de Koekfabriek in Breda, vertellen vol trots over de koekenbakkers, zoals de werknemers ook wel worden genoemd. “Je doet het echt voor de mensen. Rijk word je hier niet van.” Hun bijzondere verhaal lees je hier.

De Koekfabriek Breda bakkers

Vandaag gesloten

Ginnekenmarkt 4, Breda

Bekijk meer:bakkers

Maarten van Fit to the Future

Bredase ondernemers

Maarten Anker is personal trainer en heeft een eigen bedrijf: Fit to the Future. Op zijn 36e is hij fitter dan fit, maar dat is hij niet altijd geweest. Door gezondheidsproblemen besloot hij het roer om te gooien. Zijn inspirerende verhaal lees je hier.

FTTF Personal Training sportscholen

Op aanvraag

Tramsingel 23, Breda

Bekijk meer:sportscholen

Gijs van Streken

Bredase ondernemers
Foto: indebuurt Breda

Gijs de Koning opende afgelopen jaar speciaalzaak Streken. Met zijn 180 bieren en 50 verschillende wijnen onderscheidt hij zich van bestaande zaken: hij geeft je geen overload aan kennis die je zo weer bent vergeten, maar praktische informatie die je direct kunt gebruiken. Zijn verhaal lees je hier.

Streken speciaalzaken

Vandaag gesloten

Haagdijk 80, Breda

Bekijk meer:speciaalzaken
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶