Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mirco werkt bij Hoppenbrouwers in Breda: ‘Het voelt alsof ik voor mijn eigen zaak werk’

Aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Breda 5 juli 2020

Hij werkt er nog maar twee jaar en voelt zich al als een vis in het water: Mirco Korremans zit hartstikke op z’n plek bij Hoppenbrouwers Techniek in Breda. De technisch dienstverlener werd in 2020 voor de tweede keer uitgeroepen tot Beste Werkgever. Mirco vertelt: “Ik geniet er enorm van dat iedere werkdag anders is.”

Werkplezier is heel belangrijk

Mirco begon als calculator bij Hoppenbrouwers: “Ik wilde als werkvoorbereider aan de slag, maar was al heel lang uit de technische branche. Daarom heb ik na overleg ervoor gekozen om te beginnen als calculator.” Maar na een maand of zes start Mirco dan toch al als werkvoorbereider. “Vanaf het begin kreeg ik heel fijne begeleiding vanuit mijn team, waardoor ik al snel kon doorstromen.”

Het vak eigen maken

“Sinds de start van mijn carrière bij Hoppenbrouwers mag ik zelf kiezen welke opleidingen en cursussen ik volg. Hierdoor krijg ik de ruimte om mezelf te verdiepen én te verbreden. Dit maakt me nog gemotiveerder tijdens mijn werk”, legt Mirco uit. “Ik wil alles eigen maken.”

Tekst loopt door onder de foto’s.

Foto: Hoppenbrouwers Techniek

Verantwoordelijkheid

Met inmiddels bijna 1300 medewerkers en 13 vestigingen blijft Hoppenbrouwers hard groeien. Ondanks die grootte is de organisatie nog steeds ‘zo plat als een dubbeltje’. Je krijgt veel eigen
verantwoordelijkheid en hier staat vakmanschap voorop. Mirco: “Hiervoor werkte ik lang bij een familiebedrijf. Ik verwachtte veel verschil te merken toen ik bij een groot bedrijf als Hoppenbrouwers aan de slag ging, maar niets is minder waar: mijn collega’s en ik werken heel zelfstandig, krijgen veel vertrouwen en daardoor voelt het alsof ik het voor mijn eigen zaak doe.”

Doorgroeien

Uiteraard heeft Mirco nog dromen genoeg. “Ik focus me om expert te worden in mijn vak als werkvoorbereider. Maar het lijkt me een mooi streven om uiteindelijk projectleider te worden. Voor nu ben ik druk bezig om mijn kennis binnen mijn functie te verbreden.”

Interesse om bij Hoppenbrouwers te werken? Bekijk de vacatures via de oranje button hieronder: 


Meer over Hoppenbrouwers Techniek Breda ontdekken?

Hoppenbrouwers Techniek Breda installatiebedrijven

Geopend09:00 - 18:00

Veldsteen 23, Breda

Bekijk meer:installatiebedrijven

 

adv.