Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Manon (23) runt een eigen winkel in Breda: ‘Ik wist het al vanaf kleins af aan’

Door Rosalie Joosen 11 september 2020

Eigenaresse en jonge onderneemster Manon (23) heeft altijd al de droom gehad om voor zichzelf te beginnen. In november 2018 opende ze in winkelcentrum Heksenwiel haar eigen zaak: Beløb stories. Hier kan je terecht voor de laatste trends in mode, lifestyle, woonaccessoires en cadeautjes.

In de zomer dat Manon 15 werd, begon ze als weekendhulp bij een modezaak. “Ik wist al snel: dit wil ik later ook hebben”, aldus Manon. De Bredase begon aan de opleiding Ondernemer Detailhandel en deed veel ervaring op tijdens haar stages bij verschillende modebedrijven. Nadat ze haar studie in 2016 afrondde, mocht ze bij een van haar stagebedrijven werken. 

De knoop doorhakken

“Na twee jaar hakte ik de knoop door en zocht ik naar een geschikt pand voor mijn grote droom: een eigen winkel.” Vanaf dat moment ging het snel: ze vond een perfecte plek in winkelcentrum Heksenwiel. “Ik ben al jaren bekend met deze plek omdat mijn vader hier in 1994 kapsalon Kapsones Kapperij opende. Ondernemen zit dus in de familie!”

“Breda heeft zoveel moois”

Geen moment getwijfeld

Beløb betekent ‘totaal’ in het Deens. “De winkel en het concept moesten een totaalplaatje uitstralen.” Manon heeft geen moment getwijfeld om haar boetiek ergens anders te openen dan in de Parel van het Zuiden. “Breda heeft zoveel moois en gezelligheid te bieden. Winkelcentrum Heksenwiel is een sfeervol buurtcentrum waar mensen elkaar ontmoeten en gezellig binnenlopen bij de boetiek”, stelt ze.

Tekst loopt door onder de foto’s.

Foto: Beløb stories
Foto: Beløb stories
Foto: Beløb stories

Wekelijks wisselende collectie

Manon laat weten dat persoonlijk advies in de boetiek centraal staat. “Het is belangrijk dat jij je zelfverzekerd en vrouwelijk voelt in de kleding die je draagt. Samen met de klant zoek ik naar een (betaalbare) outfit die bij haar past. Met de wekelijkse wisselende collectie is dit dan ook geen probleem.” Sinds juni 2019 heeft Beløb stories ook een webshop. Woon je in Breda en bestel je iets online? Dan komt Manon het persoonlijk bij je thuis afleveren!

Eigen kledinglijn

Naast de verschillende merken zoals ICHI, Transfer, Ambika, IBU jewels en N-FIVE heeft Beløb sinds februari 2020 ook haar eigen kledinglijn. “Het was heel lastig om leuke T-shirts te vinden die meteen goed zaten. Daarom begon ik al snel met het ontwerpen van mijn eigen kledinglijn. Er zijn drie verschillende prints in drie verschillende kleuren. Naast de T-shirts komen er nog meer items aan, stay tuned!”


Meer over Beløb stories ontdekken?

Beløb stories kledingwinkels

Gesloten09:00 - 18:00

Heksenwaag 3, Breda

Bekijk meer:kledingwinkels

Lees ook:

Ingrid runt Appel & Ei in Breda: ‘Zo houd je zelf een zakcentje over aan je kleding’

Een winkel met alleen maar tweedehands kleding van goede kwaliteit: dat is Appel & Ei in de Tolbrugs...
zusjes boutique

Lekker uniek! 5 x shoppen bij fijne boetiekjes in Breda

Bij de grote kledingketens weet je wat je kunt verwachten en daar is natuurlijk niets mis mee. Maar ...

Kleding van TikTok en meer: er zit een nieuwe winkel in het centrum van Breda

Je hoeft maar een weekje niet door hartje stad te lopen en Breda ziet er alweer anders uit. Ook in d...

adv.