Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Toffe kans! Wij zoeken een gastfotograaf voor evenementen

Door Daphne Geelink 15 september 2019

Ja, je leest het goed! Wij van indebuurt Breda zoeken een gastfotograaf voor evenementen. Ben jij diegene die de mooiste kiekjes maakt van bezoekers op Breda Barst, tijdens het Jazzfestival of op een ander tof feestje in onze stad? Dan is dit iets voor jou!

Via indebuurt Breda blijf je op de hoogte van alles wat er gebeurt in de stad. Je leest hier leuke nieuwtjes, handige lijstjes, interviews met Bredanaars én je krijgt iedere week tips voor het weekend. Maar dat niet alleen, wij laten je door midden van foto’s en video’s zien hoe mooi Breda is.

Waar mag je foto’s van maken?

Wij zoeken een gastfotograaf die het leuk vindt om op evenementen aan de slag te gaan. Ben jij niet bang om bezoekers aan te spreken voor een tof kiekje? Mooi! Dan wil je vast dat stapje extra zetten voor de perfecte foto. Uiteraard gaat dit allemaal in overleg en maken we samen een plan van aanpak. Je moet wel goed kunnen fotograferen en een eigen camera hebben.

Dit zit er in voor jou

Gastfotograaf zijn bij indebuurt Breda is een vrijwillige functie. Wat je hiervoor terugkrijgt? Heel veel waardering, een plekje op deze pagina en inzicht in de resultaten van je eigen bijdragen. Daarnaast bouw je aan je eigen portfolio (je naam is zichtbaar bij je verhalen) en werk je in een heel tof team. Ja, echt!

Is het een match?

Sta je te trappelen om bij indebuurt aan de slag te gaan? Top! Stuur dan een korte motivatie en een aantal foto’s die je hebt gemaakt naar [email protected]. Wie weet nodigen we je uit voor een gesprek! Dan leggen we uiteraard ook uit hoe we precies te werk gaan en wat we van je verwachten. Hopelijk tot snel!

Lees ook:

Ben je gespot? Foto’s van Koningsdag 2019!

Koningsdag 2019 was er weer eentje voor in de boeken! In Breda weten we er altijd een feestje van te...
weekend breda vacatures breda

Lekker werken! 6 x de nieuwste vacatures in Breda

Werken in de mooiste stad van Nederland? Kan gewoon! Genoeg bedrijven in onze stad hebben een vacatu...

Foto’s Breda Jazz Festival 2019: hebben we jou gespot?

De zon werkt lekker mee, de terrasjes zijn vol en de muziek is weergaloos. Kortom: de sfeer zit er a...

adv.