Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vacature-alert! Deze Bredase organisatie zoekt iemand die blij wordt van mensen en cijfers

Aangeboden door Stichting Breda Actief 24 december 2020

Werken in je eigen stad, wie wil dat nu niet? Als jij een carrière ambieert bij een Bredase organisatie waar sport en vrijwilligerswerk centraal staan, is dit misschien dé vacature voor jou!

Stichting Breda Actief zoekt een medewerker bedrijfsvoering die 20 uur per week het team komt versterken. Vanuit het kantoor aan de Gasthuisvelden werk je op een toplocatie, heel dicht bij het Bredase stadscentrum.

Dit is Stichting Breda Actief

Als medewerker bedrijfsvoering bij Stichting Breda Actief, krijg je dagelijks te maken met de twee labels die hieronder vallen: MOOIWERK en Breda Actief. MOOIWERK focust zich op vrijwilligerswerk in Breda, Breda Actief op sport en bewegen in onze stad. In totaal werken hier ruim veertig medewerkers en los daarvan ook nog meerdere stagiaires en vrijwilligers. Een gezellige organisatie dus, die ook nog eens een belangrijke bijdrage levert in Breda!

Dit ga je doen

In deze functie ben jij met verschillende dingen bezig, maar de focus ligt op financiën. Je bent verantwoordelijk voor de financiële administratie en de kwaliteit van het financieel-administratieve proces. Dit doe je samen met een andere collega, samen ondersteunen jullie de directeur. Ook draai je mee in de receptie- en telefoondienst, sta je klanten te woord en ben je samen met je collega verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op kantoor. Je vindt het fijn als alles op kantoor op rolletjes loopt. Dit is ook fijn voor de collega’s die buiten de deur werken, zodat zij op kantoor altijd in een goedgeorganiseerde werkomgeving terechtkomen.

Klinkt goed?

Klinkt deze baan jou als muziek in de oren? Mooi! Eens kijken of jij in het plaatje past. Je hebt een hands-on-mentaliteit en hebt financieel-administratief werk in de vingers. Jij bent servicegericht, weet hoe je een jaarrekening in elkaar zet en hebt ervaring met budgetbewaking. Je houdt ervan om met mensen te werken en dat alles op kantoor goed geregeld is.  Het is mooi meegenomen als je van mensen, van sport & bewegen en/of van vrijwilligerswerk in de mooiste stad van Nederland houdtStichting Breda Actief zoekt iemand die in het team past, want samenwerken, samen lunchen en samen lachen is ook heel belangrijk. 

Jouw profiel

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan een bijzondere Bredase organisatie? En zoek je een afwisselende baan? Dan kan Stichting Breda Actief niet wachten om je te ontmoeten! Check of je aan het profiel voldoet:

 • Je hebt een afgeronde administratieve opleiding op minstens mbo-niveau 4.
 • Je hebt zeker vijf jaar relevante ervaring op financieel-administratief gebied.
 • Je bent dol op cijfers en vindt het logisch dat ze altijd kloppen.
 • Je kunt goed uit de voeten met MS Office en vooral met Excel.
 • Je communiceert helder.
 • Je bent een teamspeler die ook goed alleen kan werken.
 • Je legt makkelijk contact.
 • Je kunt zeker op maandagen van 9.00 tot 17.30 uur werken.
 • Je woont in Breda.

Dit biedt Stichting Breda Actief jou

Natúúrlijk is het tof om te werken voor zo’n mooie, Bredase organisatie. Maar wat staat er nog meer tegenover?

 • Veelzijdige werkzaamheden op het gebied van financiële administratie en bedrijfsvoering.
 • De leukste club collega’s die werken met passie en overtuiging voor sport & bewegen en vrijwilligerswerk.
 • Werksfeer waarin ruimte is voor nieuwe ideeën en waarin je wordt uitgedaagd en gestimuleerd.
 • Mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen.
 • Salaris volgens cao Sociaal Werk.

Solliciteren maar! 

Kun jij je vinden in de functieomschrijving, pas jij in het profiel en ben je enthousiast? Dan zoekt Stichting Breda Actief jou! Tijd om te solliciteren, dus. Stuur je korte motivatie met cv vóór 10 januari 2021 naar [email protected]. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Moniek Derks via hetzelfde mailadres.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Stichting Breda Actief. Meer over Stichting Breda Actief ontdekken?

Stichting Breda Actief

Vandaag gesloten

Gasthuisvelden 11 , Breda

adv.