Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lennard Goverde werd na carrièreswitch eigenaar van garage Bosch Car Service Breda

Aangeboden door Bosch Car Service Breda 4 juli 2020

Vijfduizend vierkante meter aan perceel, pakweg honderd occasions en zeven enthousiaste medewerkers: bij Bosch Car Service Breda deelt iedereen de liefde voor auto’s. Lennard Goverde (53) staat hier sinds 2018 aan het roer.

“Sinds mijn 22ste heb ik altijd een eigen zaak gehad. Zo had ik samen met mijn broer een touringcarbedrijf”, vertelt Lennard. “Best een carrièreswitch dus. Maar het bevalt me iedere dag weer.”

Geen baas, maar werkgever

“Mijn collega’s noemen me weleens baas, maar dat heb ik liever niet”, zegt Lennard met een lach. “We zijn allemaal gelijk en toevallig ben ik ook hun werkgever.” Je kunt hem zowel aan de receptie vinden als in de werkplaats. Hij heeft veel ervaring als plaatwerker en eerste monteur dus als het nodig is, sleutelt hij mee. Maar daarnaast vind hij het gesprek aangaan met de klant die advies vraagt over zijn voertuig of juist bij het aanschaffen van een nieuwe auto erg leuk. “Geen enkele dag is hetzelfde”, laat hij weten.

Frisse wind

De garage bestaat al zo’n veertig jaar: eerst zat het bedrijf aan de Brasschaatstraat en sinds 2000 aan de Charles Petitweg. “Ik nam het een paar jaar geleden over en vind het belangrijk hier mijn persoonlijke touch aan te brengen”, legt Lennard uit. “Zo is er een jongere monteur bij komen werken en zijn we samenwerkingen aangegaan met leasemaatschappijen en Defensie.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: Fource

Persoonlijke aanpak

“Ook al zijn we een grote garage, de persoonlijke aanpak is heel belangrijk bij ons”, legt Lennard uit. “We overleggen altijd met de klant voor we overgaan tot een reparatie. Je wilt niet bij het afrekenen voor verrassingen komen te staan. We hebben een breed assortiment, dat wil zeggen: we pakken alles aan. Van schade en motorrevisies tot versnellingsbakken tot airco’s.” Ook als je op vakantie wilt gaan, zit je goed: “We doen campers en zelfs caravans.” Is je bolide langer onder de pannen, bijvoorbeeld vanwege veel schade? Dan krijg je een leenfiets of leenauto mee.

Van Fiat 500 tot Mercedes Benz

Op zoek naar een nieuwe wagen? Lennard heeft altijd meer dan genoeg keuze uit verschillende occasions. “Kleine wagens vanaf 1500 euro tot de wat grotere of duurdere auto’s: het aanbod is breed. Je krijgt van ons ook altijd een BOVAG-garantie erbij.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: Fource

Toonaangevend bedrijf

Heeft Lennard nog toekomstdromen? “Ja, zeker! We willen nog verder groeien en tegelijkertijd willen we niet het persoonlijke contact verliezen. Denk bijvoorbeeld aan nog meer specialisaties onder één dak. Ik ben enorm blij dat we zijn aangesloten bij Bosch en het personeel daar opleidingen en trainingen kan volgen. Samen werken we iedere dag hard om een toonaangevende garage in Breda te zijn waar elk merk voertuig terecht kan.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bosch Car Service Breda. Meer over Bosch Car Service Breda ontdekken?

Bosch Car Service Breda autobedrijven

Gesloten09:00 - 15:00

Charles Petitweg 33, Breda

Bekijk meer:autobedrijven

 

 

 

adv.