Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mascha over haar boutique: ‘PALMA voelt als een tweede thuis’

Door Laura van Etten-Elting 21 februari 2018

Mascha runt al twee jaar samen met haar vriendin Kiki een gezellige boutique aan de Ginnekenweg. Bij PALMA koop je toffe modeaccessoires, niet alledaagse kleding en mooie sieraden. De dames zoeken stad en wereld af naar bijzondere items voor hun boutique. 

“De hoofdfocus in de winkel ligt op kleding en sieraden. Wij proberen net wat andere kleding te bieden dan dat je over het algemeen ziet. Dus net wat meer uitgesproken en net iets modieuzer dan het gangbare. Daar moeten we ook vooral van bestaan omdat we een boutique zijn en als we hetzelfde gaan doen als alle grote winkels in de binnenstad dan schiet dat natuurlijk niet op. Maar we doen het ook omdat we het zelf leuk vinden! We hebben zelf veel interesse in mooie spulletjes, sieraden en kleding. Overal, waar we ook zijn op de wereld, zoeken we leuke winkeltjes en conceptstores op en kijken we binnen voor inspiratie. Daar doen we heel veel ideeën op en zo verzamelen we ook dingen.”

PALMA Breda
Foto: indebuurt Breda

Franse en Spaanse mode

“We verkopen Ba&sh, een heel mooi Frans merk dat verder in de buurt niet te krijgen is. Bij PALMA hebben we Bellerose voor dames, dat wordt ook verder niet in Breda verkocht. We hebben ook Essentiel, Marie Sixtine en Indi & Cold. Een beetje de Franse en Spaanse mode. Alles wordt klein ingekocht, we hebben vier maten en dan is het klaar. Dus er hangen geen tien stuks van alles.”

Passie

“Het is echt een passie. Ik heb zelf al 25 jaar een restaurant en dat is echt mijn werk, daar kan ik van leven. Toen kwam dit op mijn pad en het is echt een leuke aanvulling. We hebben PALMA gezellig gemaakt en het voelt als een tweede huis. Het moet niet voelen als werk als je hier bent.”


Meer over PALMA Breda ontdekken?

PALMA Breda cadeauwinkels

Vandaag gesloten

Ginnekenweg 85, Breda

Bekijk meer:cadeauwinkels

adv.