Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Juliette van We Love Chocolate maakt Bredanaren blij met de lekkerste chocola

Door Annemijn Heijstek 2 augustus 2017

Onze stad kent talloze leuke winkels en speciaalzaken. In de rubriek ‘Koopman’ vertelt een Bredase ondernemer over wat zijn of haar best verkochte product is. Deze week is dat Juliette van Bilsen, de eigenaresse van de chocoladewinkel We Love Chocolate.

Wanneer ik de winkel instap, verwacht ik min of meer te worden omringd door kwijlende en watertandende vrouwen. Niets blijkt minder waar. De winkel staat vol met, jawel, mannen! Volgens Juliette geen uitzondering. “Mannen weten de winkel ook te vinden. Soms om een cadeautje voor hun vrouw, vriendin of zus te kopen, maar vaak ook om voor zichzelf wat lekkers te kopen.” Sinds een jaartje mag Juliette zichzelf trotse eigenaresse noemen van We Love Chocolate. En trots, dat is ze. “Voordat ik de winkel in 2016 overnam, heb ik al 4,5 jaar meegeholpen het op te bouwen. En nu is het dus gewoon echt helemaal van mezelf! Heel leuk, maar ook wel een beetje spannend.”

We Love Chocolate Breda
Foto: itsafoodlife.nl

Haar best verkochte producten zijn de rode en zwarte cadeautassen. “Mensen komen echt speciaal voor deze tassen naar de winkel, het is een heel erg gewild product. De tas kost tien euro, maar er zit eigenlijk altijd voor 18 tot 20 euro aan producten in. Elke dag worden de tasjes opnieuw gevuld, dus het is iedere dag weer een verrassing. Klanten kopen vaak een tas om cadeau te geven, maar zijn dan binnen de kortste keren weer terug om ook een tasje voor zichzelf te kopen omdat ze het zo leuk vinden. En het blijft ook leuk om als cadeau te geven, want er zitten toch iedere keer weer andere producten in.”

We Love Chocolate

“De tas is gevuld met van alles en nog wat. Chocolade bloemetjes, stokjes om chocolademelk van te maken, bonbon hartjes, een pure chocoladereep van Lindt. Iedere dag worden de rode tasjes gevuld met dezelfde producten en de zwarte tasjes met dezelfde producten, maar morgen zit daar dus weer iets anders in. Soms zijn het repen, dan weer macarons, soms nougat, en er zit in ieder geval altijd heel veel chocola in. Ja, het is echt lekker. Proeven?”

Graag! Ben jij nou ondernemer in Breda en wil je ook een keer een podium voor een van je topproducten? Tip de redactie!


Meer over We Love Chocolate ontdekken?

We Love Chocolate speciaalzaken

Gesloten13:00 - 17:00

Lange Brugstraat 18, Breda

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.