Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zweet je veel? Deze behandeling helpt je er supersnel vanaf!

Aangeboden door ABC Clinic 8 juli 2019

Zijn jouw deodorantbusjes binnen no time leeg? Schaam je je voor de donkere plekken onder je oksels en maskeer je je zweetlucht met parfum? Overmatig zweten is geen pretje, vooral niet als je er dagelijks mee te maken hebt. Ben jij het beu om steeds die lading aan anti-transpirant aan te slepen? Wij hebben de ideale oplossing.

Even to the point: iedereen zweet en dat is helemaal niet erg. Sterker nog, het hoort bij het menselijk lichaam. Toch kunnen we ons voorstellen dat overmatig zweten soms echt vervelend is. Als de oplossing zo makkelijk is waarom zou je het dan laten?

Botox is de oplossing (ja, echt!)

Huh, botox!? Yes, je leest de titel goed. Een klein beetje Botox is genoeg om jou voor lange tijd te verlossen van je zweetoksels. En nee, Botox is niet alleen tegen rimpels in je gezicht. Bij privékliniek ABC Clinic is Botox hét middel om eenvoudig en snel af te zijn van overmatig zweten. Tijdens het vrijblijvende intakegesprek krijg je aan de hand van je klachten persoonlijk advies van de cosmetisch artsen. Als je wil, word je hierna direct geholpen.

Wist je dat Botox staat voor Botuline Toxine? Zo leer je nog eens wat! De cosmetisch arts injecteert dit goedje op ongeveer twintig plaatsen onder de huid waar je veel zweet. De behandeling duurt een klein half uurtje en werkt vier tot zes maanden lang. Met snel resultaat: al na twee tot zes dagen merk je het verschil, na twee weken is het effect optimaal.

Hoe zit het dan precies?

De ingespoten stof blokkeert bepaalde zenuwuiteinden, waardoor het zweten sterk vermindert. Nog niet helemaal helder? Drs. Ludlage van ABC Clinic legt je in de video kort uit hoe het werkt.


Meer over ABC Clinic ontdekken?

ABC Clinic beauty en wellness

Geopend09:00 - 17:30

Paardeweide 22ab , Breda

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.