Door deze behandeling zie jij er op je best uit tijdens de feestdagen

Aangeboden door ABC Clinic 21 november 2018

Met de feestdagen willen we er natuurlijk op ons best uitzien. Dat betekent een nieuwe outfit, nog snel even langs de kapper en wat meer aandacht voor onze make-up. Een frisse, stralende huid maakt het plaatje compleet. Bij ABC Clinic ben je hiervoor aan het juiste adres.

Je kunt bij ABC Clinic terecht voor verschillende behandelingen die je huid mooier maken. Eén van de meest populaire behandelingen zijn injectables. Een filler of botox behandeling zorgt er beiden voor dat je huid er jonger, voller en stralender uitziet. Er zit echter wel verschil tussen de behandelingen. Welke verschillen dit zijn, leggen we hieronder uit.

Het juiste product voor de juiste rimpel

Een rimpelbehandeling kan op verschillende manieren uitgevoerd worden. Op welke manier dit wordt gedaan, hangt af van de soort rimpel die je wilt laten behandelen: de dynamische of statische rimpel.

Dynamische rimpels komen alleen voor bij beweging. Zo kunnen er wanneer je lacht kraaienpootjes naast de ogen ontstaan. Als je stopt met lachen, verdwijnen deze rimpels weer. Andere voorbeelden van dynamische rimpels zijn voorhoofdrimpels en fronsrimpels. Dynamische rimpels worden behandeld met botox. Botox is een spierverslapper en het zorgt er dan ook voor dat de spieren die rimpels veroorzaken, ontspannen. Hierdoor verdwijnen lijntjes.

De andere soort rimpel, statische rimpels, zijn rimpels die je altijd ziet. Deze rimpels zijn niet aan spieractiviteit gebonden en zie je dus ook als je spieren compleet ontspannen zijn. Voorbeelden hiervan zijn lijntjes bij de bovenlip en rimpels in je gezicht of bij je decolleté. Deze rimpels worden behandeld met een vulmiddel, ook wel filler genaamd. Fillers zorgen voor meer volume en een stevigere uitziende huid.

Eindresultaat

Een ander verschil tussen deze twee behandelingen is het eindresultaat. Beiden zorgen voor een jonge, stralende huid, maar het effect van de ene behandeling blijft langer zichtbaar dan de andere. Het effect van een botox-behandeling blijft gemiddeld drie tot zes maanden zichtbaar. Van het effect van fillers geniet je nog langer: het resultaat is zes tot twaalf maanden zichtbaar. Fijn: bij beide behandelingen heb je direct resultaat. Zo weet je zeker dat je er op je best uitziet tijdens de feestdagen!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door ABC Clinic. Meer over ABC Clinic ontdekken?

ABC Clinic beauty en wellness

Nu open09:00 - 17:30

Paardeweide 22ab , Breda

Bekijk meer:beauty en wellness

Lees ook:

abc clinic facelift

Perfect voor het najaar: zo krijg je een stralende en frisse huid

We moeten er toch écht aan geloven: de zomer is voorbij en daarmee ook dat lekkere kleurtje dat ons ...
onderkin

Nooit meer schrikken van je front-cam: zo kom je van je onderkin af

Je wilde een foto maken van je waanzinnige kwarktaart, maar je camera staat nog op selfiestand. Het ...
hangende oogleden

Hangende oogleden? Dit kun je eraan doen

Sommige mensen hebben van nature hangende oogleden, anderen krijgen hier pas op latere leeftijd last...

adv.