Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Overmatig zweten, tandenknarsen en migraine: zo kom je in no time van deze klachten af

Aangeboden door ABC Clinic 26 juli 2020

Lichamelijke klachten: iedereen heeft wel wat. Sommige zijn enorm zichtbaar (denk bijvoorbeeld aan overmatig zweten), van andere klachten ben je niet eens zelf bewust (tandenknarsen). Als je al langer met je klachten loopt en nu echt wilt gaan voor een makkelijke oplossing voor langere tijd, kun je een behandeling met Botox laten uitvoeren bij ABC Clinic in Breda. 

Een klein beetje Botox (ja, echt!) is de oplossing, vertelt Drs. Ludlage van ABC Clinic in Breda. In deze video legt hij daar alles over uit. In dit artikel lees je waar Botox jou bij helpt.

Overmatig zweten

Iedereen doet het, maar toch is het niet altijd fijn: zweten. In de zomer tikt het kwik al gauw hogere temperaturen aan, waardoor je vaak nét wat meer zweet dan je hoopt. Helemaal niet erg, dat is menselijk! Raken je deodorantbusjes enorm snel leeg en schaam je je voor je zweetplekken? Als je overmatig zweet en hier hinder van ondervindt, is het tijd om hier wat aan te doen.. Natuurlijk kun je een antiperspirant kopen, alleen nog maar luchtige kleding dragen of vaker op een dag een schoon shirt aan trekken. Maar als je geen zin hebt in gedoe, is een Botox-behandeling een fijne oplossing. De injecties blokkeren de zweetklieren, waardoor het zweten sterk vermindert. Dit duurt een klein half uurtje en werkt vier tot zes maanden lang. Met snel resultaat: al na twee tot zes dagen merk je het verschil, na twee weken is het effect optimaal.

Tandenknarsen

Tandenknarsen of kaakklemmen komt vaker voor dan je denkt. Zowel overdag als ’s nachts tijdens je slaap kun je hier last van hebben. De oorzaak? Een te sterke kauwspier. Een sterke spier klinkt misschien positief, maar het kan veel negatieve effecten opleveren: slijtage van je gebit, spierpijn en schade aan de tanden en kiezen komen regelmatig voor. Door de kaakspier met Botox te behandelen bij ABC Clinic in Breda, verslapt deze en krijgt je gezicht rust. De effecten houden drie tot zes maanden aan, hierna is de behandeling veilig te herhalen.

Migraine

Heb je regelmatig last van migraine? Dan komen bonzende hoofdpijn, misselijkheid en overgevoeligheid voor geluid en/of licht je vast bekend voor. Tijdens een migraineaanval liggen veel mensen voornamelijk in bed, te wachten tot het klaar is. Heel vervelend, die tijd vul je liever met wat anders in. De echte oorzaak van migraine is nog steeds niet bekend, waarschijnlijk zijn dit er meerdere. De kans is groot dat de aanspanning van verschillende spieren hierin een rol speelt. Met behulp van Botox verslappen deze spieren en ben je vier tot zes maanden van je klachten af. Voor de behandeling krijg je een consult om je klachten te bespreken. Aan de hand van dit gesprek worden de plaatsen van de injecties bepaald.

Behandeling door specialisten

Het maakt niet uit voor welk probleem je aanklopt bij ABC Clinic, een deskundige specialist helpt je altijd verder. Alle artsen en chirurgen hebben hun eigen specialisme en gaan graag met jou het gesprek aan, om jouw klachten en wensen te bespreken. Meer over de aanpak van behandelingen met Botox bij ABC Clinic in Breda lees je hier.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door ABC Clinic. Meer over ABC Clinic ontdekken?

ABC Clinic beauty en wellness

Gesloten09:00 - 17:30

Paardeweide 22ab , Breda

Bekijk meer:beauty en wellness

Lees ook:

Cheyen (32) liet een liposuctie doen bij ABC Clinic: ‘Ik kreeg advies dat ik niet verwachtte’

Heb je lovehandles waar je niet vanaf komt, train je al maanden om dat buikje kwijt te raken of merk...

Niemand die het ziet: Inge liet Botox en fillers doen bij ABC Clinic

"Laatst liep ik een oude vriendin tegen het lijf die zei: 'Inge, wat zie je er goed uit. Alsof je ni...

Kristian (36) liet zijn oogleden corrigeren: ‘Naar de tandarts gaan vind ik erger’

"Je krijgt vier prikjes voor de verdoving en dan heb je ook meteen het ergste gehad. Verder valt het...

adv.