Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wow! Etos Tuinzigt krijgt een complete metamorfose én geeft flinke korting

Aangeboden door Etos Tuinzigt 27 oktober 2019

Shop jij geregeld jouw nieuwe make-up, gezichtsverzorging of accessoires bij Etos in Tuinzigt? Dan hebben we nieuws voor je! De winkel krijgt van zondag 27 oktober tot en met dinsdag 5 november een flinke metamorfose. Het eindresultaat is het wachten meer dan waard, want 6 november is de feestelijke opening en we kunnen verklappen: je krijgt korting op het héle assortiment*. 

Ruim een week gaat het team van Etos aan de slag met de nieuwe inrichting van de zaak. Winkelmanager Marieke de Regt vertelt: “Beauty is vanaf nu het hart van de winkel. De zaak krijgt meer licht en ruimte, waardoor het een geheel nieuwe look & feel krijgt. We hebben er erg veel zin in!”

Dit mag je woensdag niet missen

Hoe leuk: de vernieuwde Etos pakt uit tijdens de opening op woensdag 6 november. Hoe? Ten eerste wordt geheel in stijl om 9.00 uur een lintje doorgeknipt. Daarna is de winkel weer officieel open! De eerste vijftig klanten krijgen een goedgevulde goodiebag, dus je weet hoe laat je er moet zijn 😉 “Vanaf dan is het drie dagen feest!”, stelt Marieke.

Tekst loopt door onder foto.

Foto: indebuurt Breda

Ook is er genoeg te doen voor de kids. Happy Pics staat tot en met zaterdag 9 november klaar om jouw zoon of dochter op de foto te zetten, Madelief ’t Ballonnenvrouwtje maakt op woensdag de meest bijzondere ballonnen klaar van 13.00 tot 16.00 uur én diezelfde tijd schminkt iemand de mooiste kunstwerken op de gezichtjes van je kinderen.

20% korting: ook op aanbiedingen

Dacht jij dat de Etos het daarbij laat? Zeker niet! Van 6 tot en met 8 november scoor jij al je favoriete producten met 20% korting, want dit geldt voor het hele assortiment*. Is het al in de aanbieding? Dan krijg je die 20% daar nog eens bovenop.

Ook op Facebook valt het een en ander te winnen. Op 6, 7 en 8 november maak je kans op een Etos-pakket ter waarde van €50,- speciaal voor mannen, vrouwen of kinderen. Wat je moet doen? Laat op een van die dagen je allerleukste felicitatie ter ere van de vernieuwde Etos achter op hun nieuwste post. Succes!

*Let op: babyvoeding voor baby’s tot en met zes maanden en geneesmiddelen zijn uitgesloten van deze actie. 


Meer over Etos Tuinzigt ontdekken?

Etos Tuinzigt

Geopend09:00 - 18:00

Cypresstraat 15-17, Breda

adv.