Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

We mogen eindelijk weer: Spa One gaat open en dit kun je verwachten

Aangeboden door Spa One 30 juni 2020

We moesten er even op wachten, maar het is eindelijk zover: per 1 juli is Spa One, gelegen tussen Breda en Oosterhout, weer geopend. Vanaf nu zijn we weer welkom in het nieuwe complex dat wel vierduizend vierkante meter telt.

Gewoon even tot rust komen, zin in een stevige massage of kijk je al uit naar de zonneweide? Het team van Spa One staat weer voor je klaar.

Goed om te weten

Zin om Spa One een bezoekje te brengen? Zorg dan dat je op voorhand reserveert. Dit kan gewoon online en dit systeem zorgt ervoor dat er nooit teveel gasten tegelijkertijd in de wellness zijn. Op die manier geniet je heerlijk in alle rust van de baden, een van de sauna’s, de zwembaden of iets anders.

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Foto: Spa One
Foto: Spa One
Foto: Spa One

Nieuwe menukaart

Vaste bezoekers weten: een dagje weg is pas écht compleet met een heerlijk diner. Ook het restaurant van Spa One is weer open en heeft ook een nieuwe menukaart.

Binnen en buiten

Of het nu heerlijk zonnig is of een flinke regenbui overtrekt: bij Spa One zit je altijd goed. Binnen vind je veel bijzondere sauna’s met bijvoorbeeld rustgevend licht, in Marokkaanse hamamstijl of de klassieke Zweedse variant. Als je toe bent aan wat frisse lucht, vertrek je naar de zonneweide en relax je heerlijk op een van de ligstoelen. Zit je liever rustig binnen en heb je even genoeg sauna’s en zwembaden bezocht? Trek je dan terug in de knusse library of Mindfulness Studio. Nieuwsgierig naar wat Spa One nog meer te bieden heeft?  Hier vind je alle faciliteiten op een rij.

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Foto: Spa One
Foto: Spa One

Niet stil gezeten

Mede-eigenaar André Meerhoff laat weten: “Zonder onze gasten is de ziel uit Spa One. Gelukkig hebben we van hen talloze hartverwarmende reacties gehad. Precies een jaar na opening werden wij gesloten. Logisch natuurlijk. Ook voor ons staat de gezondheid van onze gasten en medewerkers voorop.” In die tijd heeft het team niet stil gezeten. “We hebben veel gepoetst, aangepast en Spa One klaargemaakt volgens de anderhalvemetercriteria en het protocol van VNSWB, onze landelijke Spa-en Wellnessvereniging. Verbeteren hoefde niet, Spa One behoort tot een van de mooiste en compleetste spa’s van Nederland en wellicht daarbuiten.”

Reserveer je bezoek

Op de website van Spa One vind je een handig reserveringsformulier. Geef aan met hoeveel personen je wilt komen en op welke tijd je aankomt en weer vertrekt, en reserveer. Kun je geen hele dag? Kies dan voor het Spa One avondarrangement. Zo kun je alsnog genieten! Voor alle reserveringen geldt: heb je last van verkoudheidsklachten? Blijf thuis en doe het rustig aan.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Spa One. Meer over Spa One ontdekken?

Spa One beauty en wellness

Gesloten10:00 - 23:00

Salesdreef 11, Oosterhout

Bekijk meer:beauty en wellness

 

adv.