Hangende of gescheurde oorlellen? Dit is de oplossing!

Aangeboden door ABC Clinic 8 februari 2019

Hartstikke leuk, die grote, zware oorbellen, maar je oorlellen worden er iets minder blij van. Het dragen van oorbellen kan ervoor zorgen dat je gaatjes kunnen uitrekken, in- of zelfs uitscheuren. Au! Maar gelukkig is daar een oplossing voor: door een oorlelcorrectie herstellen ze weer.

Een andere reden waarom je voor een oorlelcorrectie kunt kiezen, is omdat je tunnels in je oren hebt laten zetten, maar toch van deze grote gaten in je oren af wilt. Die gaten zijn namelijk hartstikke vervelend. Ze zorgen ervoor dat kleine oorbellen niet goed meer blijven zitten of je zelfs helemaal geen oorbellen meer kunt dragen.

Blijvend resultaat

Een oorlelcorrectie bij ABC Clinic zorgt voor een heel mooi en natuurlijk resultaat voor de rest van je leven. Je kunt je favoriete oorbellen weer dragen en je hebt geen last meer van grote oorlellen. Drie maanden na de ingreep kun je opnieuw gaatjes voor oorbellen laten schieten.

De behandeling

Omdat een goede analyse van je klachten belangrijk is, start een oorlelcorrectie altijd met een vrijblijvend consult. De plastisch chirurg van ABC Clinic staat stil bij je wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt eventuele vragen over de behandeling.

De behandeling zelf is een kleine ingreep. Je wordt lokaal verdoofd en wordt op basis van je klachten behandeld. Zo wordt er een stukje huid weggehaald aan de voorkant van de oorlel als ze zijn uitgerekt. Wanneer je last hebt van een uitgescheurde oorlel of wanneer je tunnels hebt gehad, wordt er weefsel verwijderd om de uiteinden weer mooi aan elkaar te hechten. Na de ingreep, die wordt uitgevoerd in de kliniek in Breda, worden de wondjes gehecht en kun je de kliniek weer verlaten. Na een week kom je terug om de hechtingen te laten verwijderen en is het eerste resultaat zichtbaar. En dat mooie resultaat heb je dus voor de rest van je leven!

Lees ook:

hangende oogleden

Hangende oogleden? Dit kun je eraan doen

Sommige mensen hebben van nature hangende oogleden, anderen krijgen hier pas op latere leeftijd last...
onderkin

Nooit meer schrikken van je front-cam: zo kom je van je onderkin af

Je wilde een foto maken van je waanzinnige kwarktaart, maar je camera staat nog op selfiestand. Het ...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door ABC Clinic Meer over ABC Clinic ontdekken?

ABC Clinic beauty en wellness

Nu gesloten09:00 - 17:30

Paardeweide 22ab , Breda

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.