Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De eerste van Nederland: Breda krijgt een wel heel bijzondere cityspa

Aangeboden door SenseCity 12 februari 2020

We hebben weer een primeur in Breda: het eerste magnesium experience center van Nederland opent aan de Ginnekenweg. Bij SenseCity zit je goed om onder andere je magnesiumwaarden weer op peil te brengen, en wij zochten uit waarom dat zo belangrijk is.

Nieuwsgierig? Op zaterdag 15 februari (van 10.00 tot 17.00 uur) houdt SenseCity een open dag. Hier maak je kennis met een magnesium experience en geniet je van hapjes en drankjes.

Bijna iedereen heeft een magnesiumtekort

Ja, echt: jij misschien ook wel. Dat zonder het te weten. Maik Lipsius, eigenaar van SenseCity, vertelt ons hier meer over: “Alledaagse dingen, zoals koffie, stress, sporten, bewerkt voedsel en frisdrank zorgen voor een tekort, terwijl dit mineraal een belangrijke rol speelt in ons welzijn. Het stuurt ruim driehonderd lichaamsprocessen aan.”

Tekst loopt door onder de foto.

Foto: SenseCity

Ideaal voor een wellnessbehandeling

Magnesium kan het beste worden opgenomen via je huid. Wat is fijner dan het te combineren met een wellnessbehandeling? SenseCity biedt verschillende soorten aan: kies zelf waar jij het meest zin in hebt! Als je echt even lekker wilt opladen is de magnesium experience de beste keuze. Deze 2,5 uur durende behandeling bestaat uit een voetspa, een lichaamspakking, een andullatiemassage, een sessie in de infraroodsauna en een floatingsessie. Hierna voel je je als herboren!

Wetenschappelijk bewezen

Goed om te weten: magnesium is na zuurstof en water de derde levensbehoefte van ons lichaam. Wow! Dat dit zo belangrijk voor je is én het beste via de huid wordt opgenomen, is wetenschappelijk bewezen. Wil je daar meer over horen? Zorg dan dat je vóór 13.00 uur bij SenseCity bent, want dr. Richard Danel (voorzitter van het Magnesium Health Institute) spreekt dan over het belang van magnesium voor lichaam en geest.

Tekst loopt door onder de foto.

Foto: SenseCity

Lekker opladen

Of je nu veel sport of jezelf juist wilt ontdoen van stress: SenseCity heeft altijd een behandeling die bij je past. Het team focust op gezondheid, ontspanning en opladen met de kracht van magnesium. Van floaten tot aan een ontspannende massage of probeer eens een sessie in de Aemotionspa zoals op de foto hierboven (een warmwaterbed met mineralenboost)… Klinkt allemaal goed!


Meer over SenseCity ontdekken?

SenseCity wellness

Geopend08:30 - 21:30

Ginnekenweg 11-13, Breda

Bekijk meer:wellness

adv.