Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Maak kennis met plastisch chirurg Marjolijn: ‘Ik voer ooglidcorrecties uit bij ABC Clinic’

Aangeboden door ABC Clinic 24 oktober 2020

Bij ABC Clinic in Breda werkt een team van deskundige plastisch chirurgen en cosmetisch artsen. Of je nu een ooglidcorrectie wilt laten uitvoeren, Botox laat aanbrengen in je gezicht of interesse hebt in een liposuctie, zij zorgen ervoor dat je weer stralend de deur uitloopt. Sinds kort is Marjolijn van Abeelen de allernieuwste aanwinst van het team.

Tijdens haar opleiding tot arts toonde ze al vroeg interesse in de esthetische chirurgie. Zo nam ze deel aan het eerste junior-congres van The International Society of Aesthetic Plastic Surgery in Brugge.

Ooglidcorrecties

“Ik ben gespecialiseerd in het uitvoeren van bovenooglidcorrecties”, licht Marjolijn toe. “Sinds begin oktober houd ik bij ABC Clinic de spreekuur, doe de consulten en uiteraard ook de behandelingen. Momenteel vooral correcties van het bovenooglid en de oorlellen, maar dit breid ik toekomstig uit met bijvoorbeeld oorcorrecties, onderooglidcorrecties en wenkbrauwlifts.” De Bredase dokter Van Abeelen kun je omschrijven als vaardig en cliëntgericht. “Het is heel interessant om samen met de cliënt zijn of haar wensen door te spreken en tot een mooi resultaat te komen. Zo kan ik mijn creativiteit en precisie kwijt.”

De juiste indicatie

“Mensen komen bij ABC Clinic terecht voor een ooglidcorrectie omdat ze vaak last hebben van zware of vermoeide ogen, of bijvoorbeeld veel hoofdpijn. Tijdens het consult stel ik de juiste indicatie. Het gaat bij een bovenooglidcorrectie veel verder dan een reepje huid weghalen: ik controleer of de wenkbrauwen op het juiste niveau zitten, of het spiertje in je ooglid goed functioneert. Alleen op die manier ben je verzekerd van het gewenste eindresultaat”, legt Marjolijn uit.

Tekst loopt door onder de foto’s.

Foto: ABC Clinic
Foto: ABC Clinic
Foto: ABC Clinic

Persoonlijk contact

“Wat ik fijn vind aan werken bij ABC Clinic is het persoonlijke contact”, aldus Marjolijn. “Als behandelend arts doe ik ook het eerste consult waardoor zowel de cliënt als ikzelf niet voor een verrassing komt te staan bij de behandeling zelf: je kent elkaar al en dat schept vertrouwen. Ook werken de plastisch chirurgen nauw samen met de cosmetisch artsen om de cliënt van het beste resultaat te voorzien.” Marjolijn heeft enorm veel zin om haar expertise in de praktijk te brengen bij ABC Clinic. Meer over haar te weten komen of een afspraak inplannen? Check de website.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door ABC Clinic. Meer over ABC Clinic ontdekken?

ABC Clinic beauty en wellness

Op aanvraag

Paardeweide 22ab , Breda

Bekijk meer:beauty en wellness

Lees ook:

Cheyen (32) liet een liposuctie doen bij ABC Clinic: ‘Ik kreeg advies dat ik niet verwachtte’

Heb je lovehandles waar je niet vanaf komt, train je al maanden om dat buikje kwijt te raken of merk...

Niemand die het ziet: Inge liet Botox en fillers doen bij ABC Clinic

"Laatst liep ik een oude vriendin tegen het lijf die zei: 'Inge, wat zie je er goed uit. Alsof je ni...

Kristian (36) liet zijn oogleden corrigeren: ‘Naar de tandarts gaan vind ik erger’

"Je krijgt vier prikjes voor de verdoving en dan heb je ook meteen het ergste gehad. Verder valt het...

 

adv.