Deze nieuwe behandeling helpt je binnen no time van je pijnlijke en vermoeide benen af

Aangeboden door GlowMotion Slimmingstudio 20 april 2019

Heb jij pijnlijke en vermoeide benen? Dan is compressietherapie misschien wel wat voor jou! Deze behandeling van GlowMotion gaat ook cellulite, lokale vetophopingen en oedeem tegen. Kortom: het heeft tal van voordelen, die wij voor jou op een rijtje zetten.

Met compressietherapie stimuleer je de natuurlijke lymfestroom en verbeter je de doorbloeding. Heb je pijn in je benen en voel je je futloos? De intensieve massage van de benen, billen, buik en onderrug heeft een positief effect op de afname van pijnklachten. Daarnaast werkt het ook cellulite en omvang verminderend. Het is dan ook niet voor niets één van de meest populaire behandelingen bij GlowMotion! In combinatie met de Arosha bodywraps is dit de perfecte behandeling om cellulite, lokale vetophopingen en oedeem tegen te gaan.

Hoe werkt het

De compressietherapie is een hele relaxte behandeling: je hoeft zelf helemaal niks te doen! Het luchtdrukpak waar je in ligt is voorzien van luchtkamers. Hierin wordt ritmisch lucht ingebracht en weer afgezogen. Wil je nog meer uit je behandeling halen? Boek dan een kuur
compressietherapie in combinatie met de Arosha bodywraps. De bodywraps worden bij je aangebracht voor je in het compressiepak plaats neemt. Deze wraps bestaan uit werkzame stoffen die zorgen voor een nóg intensievere aanpak van cellulitis, vet en vochtophoping.

Alle voordelen

Compressietherapie heeft een heleboel voordelen. Niet alleen vermindert het klachten van vermoeide of zelfs pijnlijke benen, ook zorgt het voor een betere doorbloeding en het afvoeren van de afvalstoffen. De behandeling werkt omvang verminderend, geeft je een strakke en gladdere huid en verbetert daarnaast ook nog eens je weerstand.

Hoeveel behandelingen je nodig hebt, is afhankelijk van het door jou gewenste resultaat. Tijdens de intake met één van de coaches van GlowMotion bespreek je jouw behoeftes en wordt aan de hand daarvan een behandelplan opgesteld. Meer weten? Klik dan op de oranje button hieronder.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door GlowMotion Slimmingstudio. Meer over GlowMotion Slimmingstudio ontdekken?

GlowMotion Slimmingstudio sport en bewegen

Nu gesloten08:00 - 11:00 |17:00 - 20:00

Takkebijsters 72, Breda

Bekijk meer:sport en bewegen

Lees ook:

glowmotion straight away

Doei zwembandjes, hello summerbody! Door deze methode val je vliegensvlug af

De zomer komt er weer aan, maar niet iedereen zit te wachten op jurkjes en bikini's. Voor degenen di...
GlowMotion

Minder sporten, meer verbranden. Hier kan het!

Helemaal losgegaan in de decembermaand en is jouw goede voornemen om meer te sporten en gezonder te ...

adv.