Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Blijvend (!) afvallen zonder te diëten? Zo doe je dat

Aangeboden door Tren Counseling 27 augustus 2020

Het lijkt te mooi om waar te zijn: afvallen zonder je hele dieet om te gooien. Om maar meteen met de deur in huis te vallen: het kan écht. Ooracupuncturist Monique Hermus hielp al vele Bredanaars met het verliezen van hun extra (zomer)kilo’s.

Laten we vooropstellen dat coronakilo’s, zomerkilo’s of hoe je ze ook wilt noemen helemaal niet erg zijn. Het belangrijkst is dat jij je lekker in je vel voelt! Als je – om wat voor reden ook – toch liever wat afvalt, vertellen we je graag meer over de techniek van Monique.

Zomer in eigen land

De zomervakantie is weer bijna voorbij. Misschien ben je niet naar het buitenland geweest, maar de kans is groot dat je alsnog heerlijk hebt genoten van etentjes, borrels en gezellige barbecues in de achtertuin. Merk je dat al dat genieten stiekem voor wat extra kilo’s heeft gezorgd? Als je daar graag vanaf wilt, heeft Monique van Tren Counseling dé oplossing voor je.

Snellere vetverbranding en geen honger

Geloof je het als we vertellen dat vier naaldjes in je oor jou enorm gaan helpen? Monique vertelt: “De ooracupunctuur zorgt ervoor dat je sneller vol zit, geen behoefte hebt aan zoetigheid en je vetverbranding gaat een stuk sneller. Een speciaal dieet is overbodig.” De naaldjes blijven drie weken in je oor zitten, de vierde week komt je oor tot rust. Hierna kun je weer bij Monique langsgaan voor nieuwe. Zij helpt en adviseert je gedurende het hele proces.

Je doelen bereiken

De één wil twee kilo kwijt, de ander twintig. Ieder lichaam is anders en daarom hanteert Monique altijd een persoonlijke aanpak. “We kijken samen op welke manier we je doelen gaan bereiken”, vertelt ze. “Hoeveel behandelingen je nodig hebt, hangt af van jouw persoonlijke doel.”

Geen jojo-effect

Een welbekend fenomeen wanneer je afvalt: vaak kom je onverhoopt tóch weer aan zodra je klaar bent met je dieet, behandeling of sportieve bui. Als je besluit af te vallen met de behandeling van Tren Counseling, is dit niet het geval. Zo laat Joyce Westdorp weten: “Binnen een jaar ben ik 15 kilo afgevallen. Het gaat gestaag, maar wat er eenmaal af gaat, blijft eraf. Je past je levensstijl aan.” Ria van Ouweland is het hier helemaal mee eens. “Het ging mij vooral om het snoepen, ik ben een enorme snoepkont. Door de behandeling van Monique heb ik geen zin meer in zoetigheid. Ook zonder naaldjes: mijn lichaam is het volledig ontwend.”

Vergoeding

Eens in de vier weken werkt Monique op locatie in Breda, check haar agenda om te zien wanneer. De behandelingen van Monique worden door diverse zorgverzekeraars vergoed. Welke dat precies zijn, check je op de website van Tren Counseling.

Lees ook:

Tren Counseling

Monique heeft een apart beroep: ‘Vier kleine prikjes doen wonderen’

Monique Hermus heeft een apart beroep. Ze is namelijk ooracupuncturist. Als ooracupuncturist helpt z...
tren counseling

Het kan echt: blijvend (!) afvallen zónder te diëten

Afvallen zonder streng dieet: het lijkt te mooi om waar te zijn, maar het kan écht. Monique Hermus i...

Stoppen met roken zonder gewichtstoename en ontwenningsverschijnselen doe je zo

Je weet het heus wel: het is zonde van je geld, je ruikt minder fris, en dan hebben we het nog niet ...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Tren Counseling. Meer over Tren Counseling ontdekken?

Tren Counseling

zorg

Op aanvraag

Antwerpenstraat 93, Breda

Bekijk meer:zorg

adv.