Workshopdag voor blazers en slagwerkers

Foto: Nassau Harmonie Breda

Nieuwe Veste

Breda

Nassau Harmonie Breda organiseert zondag 14 november een dag vol muzikale workshops voor blazers en slagwerkers. De locatie is de Nieuwe Veste en de dag wordt afgesloten met een concert in de Culturele Markthal.

Onder leiding van een aantal muzikale professionals kun je op deze dag samen met anderen het beste uit jezelf proberen te halen. In een aantal verschillende workshops kun je vanaf ongeveer 11.00 tot 17.00 uur muzikaal aan de slag. Er wordt natuurlijk gezorgd voor de nodige ontspanning en gezelligheid tussendoor. En ook koffie, thee, een lunch en een borrel zijn inbegrepen.

Wie werken er mee?

Onder andere Peter Habraken (oud Marinierskapel), Jasper Arts (Otto-e-Mezzo, Kensington), Twan Stekelenburg (Oud FkKL, VanDryver, Console), Joost van Genugten (Koninklijke Marechaussee), Robin Rombouts (Luchtmachtkapel) en Barry Jurjus (oud KCO, werken mee aan de invulling van de workshops.).

En verder…

De dag vindt plaats bij De Nieuwe Veste (Molenstraat 6) en wordt afgesloten met een gezamenlijk concert in de nieuwe Culturele Markthal. Dit concert is vrij toegankelijk, dus alle familie, vrienden en bekenden kunnen dan ook gerust even komen luisteren! Ook de Nassau Harmonie zal nog een aantal muziekstukken laten horen.

Deelname is gratis

Deelname aan deze dag is gratis. Je hoeft geen topmuzikant te zijn om mee te doen, maar een B-speelniveau is wel aanbevolen Aanmelden voor deze dag is mogelijk via het e-mailadres [email protected]. Vragen? Stel ze dan gerust via die mailadres.

Interesse in deze activiteit?

Interesse in deze activiteit?

Agendapunten

Agendapunten in Breda

Bekijk meer agendapunten
Ga naar “Najaarskermis 2021”

Najaarskermis 2021

  • 15 oktober 2021
kermis 2019 breda
Ga naar “Workshopdag voor blazers en slagwerkers”

Workshopdag voor blazers en slagwerkers

  • 14 november 2021
Ga naar “What the Bock?!”

What the Bock?!

  • BRACK
  • 23 oktober 2021
Ga naar “Ballroom Blitz! – The Covernant + Heavy Metal DJ”

Ballroom Blitz! – The Covernant + Heavy Metal DJ

  • Poppodium Phoenix
  • 23 oktober 2021