Opening Foodhall Breda

Aangeboden door Foodhall Breda
Dit agendapunt is al geweest en verlopen
Bekijk alle agenda punten
Foodhall Breda
Reigerstraat 24 4811 XB Breda
Datum: 19 Apr 2019 vanaf 12:00 t/m 22:00
Prijs: gratis

Na maanden van verbouwing, voorbereiding en voorproeven opent op vrijdag 19 april Foodhall Breda voor het eerst haar deuren. In de voormalige bioscoop Casino Cinema aan de Reigerstraat kunnen bezoekers kiezen uit de smakelijkste hapjes en gerechten van verschillende aanbieders. Gasten van het grootste horecaconcept van de stad kunnen vanaf dan weer terecht in de prachtig herstelde oude filmzalen en foyer van de vroegere bioscoop.

Genieten op een unieke plek
Op een steenworp afstand van de Grote Kerk, letterlijk in de schaduw van Breda’s trots, opent nu Foodhall Breda, een initiatief waar Bredanaars ook trots op mogen zijn. Het is niet veel steden gegeven om op zo’n unieke plek te kunnen genieten van zoveel lekkers. Lunchen, borrelen, socializen, dineren en werken, in de foodhall is heel veel mogelijk, zo beloven de initiatiefnemers.

Worldwide watertanden en thee voor thuis
Bezoekers kunnen een breed scala aan gerechten verwachten, waarvan het water je in de mond loopt. Behalve borrelplankjes, bitterballen en Braziliaans Samba food vind je er o.a. de authentieke burgers van The Butcher’s Burgers, mooie Mexicaanse gerechten bij Amigos en Vietnamees streetfood van Viet Mi. Alle gerechten kunnen worden besteld bij de keuken van je keuze.
Naast alle dranken die men kan bestellen bij de centrale bar, gaat Foodhall Breda ook Nederlandse thee schenken, afkomstig uit Zundert. De thee wordt zelfs in een eigen plantage in de Foodhall gekweekt en is ook aan te schaffen voor gebruik thuis.

Snufjes
Foodhall Breda strooit niet alleen met snufjes zout en kruiden, maar heeft ook mooie moderne technische snufjes. Haar website biedt een mogelijkheid om via je telefoon je bestelling te doen en te betalen. Zodra een gerecht klaar is, ontvangt de besteller een berichtje. Bij de keuken van je keuze staat je lunch, hapje of maaltijd al klaar. Even ophalen, terug naar je tafel en genieten maar. Daarnaast is de foodhall helemaal ‘cashless’; er kan met pin of iDeal worden betaald.

7 dagen per week
Foodhall Breda is vanaf 19 april 7 dagen per week geopend vanaf 12.00 uur. De keukens zijn geopend tot 21.00 uur. Op donderdag, vrijdag, zaterdag zelfs tot 21.30 uur. De bar blijft nog iets langer open voor een gezellige borrel of nazit.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Foodhall Breda. Meer over Foodhall Breda ontdekken?

Foodhall Breda

Nu open12:00 - 21:30

Reigerstraat 24, Breda

Lees mee en reageer!

Deel dit agenda item of tag iemand via Facebook