Open wijnproeverij

Aangeboden door Latour
Dit agendapunt is al geweest en verlopen
Bekijk alle agenda punten
Latour
St. Annastraat 2 4811 XK Breda
Datum: 20 apr 2019 vanaf 16:00 t/m 18:30
Prijs: €54,95

Een wijnproeverij bij de zussen van Latour in Breda; dat moet je een keer meegemaakt hebben! Terwijl Jessica (sommelier) je, in de 15e eeuwse wijnkelder, in geuren en kleuren vertelt over wat je drinkt en wat je eet zwaait Ilse (culinaire hoogvlieger) de scepter in de keuken. Het resultaat? Veel lekkers, veel gezelligheid én veel informatie.

De wijnproeverij start om 16.00 uur en duurt tot ongeveer 18.30 uur. In die tijd verrassen ze je met tien verschillende wijnen (bubbels, witte wijnen, rode wijnen en dessertwijnen) met daarnaast bijbehorende spijzen. (De 5 gangen met spijzen voldoen zeker aan een volwaardig menu).

En omdat je je nieuw verworven wijnkennis natuurlijk ook thuis in de praktijk wilt brengen is er na afloop een interessante promotie met de wijnen die je hebt geproefd. Kun je op huis op je gemak naar het liedje van je wijn luisteren ….(meer daarover en nog veel meer op de wijnproeverij ;-))

Deze wijnproeverij kost €54,95 p.p. en is te reserveren via chat-button op hun Facebookpagina. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected] of bel gezellig naar Latour!
Een bevestiging van je deelname volgt per mail.

Heb je nog vragen of is er iets niet helemaal duidelijk zijn zij ook bereikbaar op 076-5147880.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Latour. Meer over Latour ontdekken?

Latour kaaswinkels

Nu gesloten09:00 - 17:15

St. Annastraat 2, Breda

Bekijk meer: kaaswinkels

Lees mee en reageer!

Deel dit agenda item of tag iemand via Facebook