Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bijzondere stadswandeling door Breda

Dit agendapunt is al geweest en verlopen
Bekijk alle agendapunten
Datum: 20 sep 2020

Op zondag 20 september vertelt acteur Erik de Beweerde van Theatergezelschap Stadsavonturen de mooiste en spannendste verhalen uit de geschiedenis van Breda. Tijdens de StoryTrail stadswandeling neemt hij zijn publiek mee naar het diepe donkere stadsverleden.   

Een Bredase stadswandeling met Erik is een bijzondere belevenis. Verhalen die de mensen elkaar al eeuwenlang hebben doorverteld, brengt hij op meeslepende wijze tot leven. Je komt terecht in een stad vol prachtige sagen en legenden over liefde, list, strijd en opofferingsgezindheid. Je ontmoet barse krijgsheren, slimme torenwachters, vrome begijnen én natuurlijk de bemanning van het legendarische Turfschip van Breda. Slenter door straten en stegen, verdwaal in lang vervlogen stadsverhalen en bewonder de helden van vroeger… De StoryTrail stadswandeling Breda is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Breda begint op zondag 20 september 2020 om 12.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/bredaReserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Lees mee en reageer!