Evenementen in Breda

0 resultaat resultaten

Uitgelicht op indebuurt

Ga naar “Horrorweekend: Hallow-een bij The Park Playground”

Horrorweekend: Hallow-een bij The Park Playground

The Park

  • 29 oktober 2021 t/m 31 oktober 2021

Topper

Horrorweekend: Hallow-een bij The Park Playground

Ga naar “Najaarskermis 2021”

Najaarskermis 2021

  • Evenementen, Gezin
  • 15 oktober 2021 t/m 24 oktober 2021
kermis 2019 breda
Ga naar “What the Bock?!”

What the Bock?!

BRACK

  • Eten en drinken, Evenementen, Festivals, Muziek
  • 23 oktober 2021 t/m 24 oktober 2021

Evenementen in Breda

Wil jij ook altijd op de hoogte zijn van dingen die je kunt doen in Breda? Met de indebuurt agenda vind je de leukste, mooiste of interessantste activiteiten die je kunt doen in Breda overzichtelijk op een rijtje. Of je nu wilt weten wanneer carnaval in 't Kielegat of Breda Jazz Festival is, wat er te doen is op zondag of waar je het leukste kan uitgaan in Breda. Het staat in de indebuurt Breda agenda!

Indebuurt houdt je graag op de hoogte over alles wat er in de stad gebeurt. Leuke dingen om te doen of bezoeken in de stad horen daar volgens ons zeker bij. Daarom hebben wij voor jou een handige agenda met daarin alles wat je kunt doen overzichtelijk op een rij, inclusief beschrijving, voorwaarden, prijzen en locaties. Nu hoef je alleen nog maar in de indebuurt agenda te kijken als je iets leuks wilt doen in Breda.
We zetten graag lokale agenda items in ons overzicht. Goed om te weten: indebuurt Breda is niet verantwoordelijk voor druk-, zet- of spelfouten in de agendapunten die bij ons zijn aangeleverd door ondernemers.