Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winnen maar! Je maakt nu kans op twee driegangenmenu’s voor thuis van Oase

Door Jennifer da Graça 1 december 2020

Heb je zin om thuis écht even uit te pakken? Dan ga je voor een smaakvol driegangenmenu! Wij geven twee driegangenmenu’s weg van Oase, ter waarde van € 50,-. In dit artikel vertellen we hoe je meedoet aan deze winactie.

De driegangenmenu’s van het populaire restaurant Oase wisselen iedere week: het is dus nog even spannend wat je precies wint. Check vooral alvast het menu om een idee te krijgen van de gerechten die Oase serveert. Ook de borrelbox en het ontbijtmenu zien er goed uit!

Zo doe je mee

Let’s get down to business, want jij droomt waarschijnlijk al weg bij al dat eten. Je wilt gewoon winnen! Dit is hoe je meedoet:

Het is heel simpel. Schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Breda en maak je automatisch kans op de twee driegangenmenu’s. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de leukste Bredase nieuwtjes, interviews en uitjes. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je ontvangt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen aan deze actie kan tot en met dinsdag 15 december 2020. Op woensdag 16 december krijgt de winnaar een bericht. Houd je mailbox dus goed in de gaten. Dan zorgen we dat jij binnenkort geniet van  jouw driegangenmenu’s van Oase.

*Let op: ook als je al ingeschreven staat op de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

De inschrijving is gesloten. De winnaar heeft bericht.

Lees ook:

Nieuw: deze Mexicaanse hotspot opent in Breda en je scoort tijdelijk burrito’s met 50% korting

Honger? Wat dacht je van een dubbele taco gevuld met vers rundvlees, huisgemaakte guacamole en een s...
kerstboom breda

Tijd voor gezelligheid: hier koop je een kerstboom in Breda

In de meeste Bredase huiskamers wordt de komende tijd de kerstboom weer opgetuigd. Kun je niet wacht...

Ontspannen maar! Bij deze woonwinkel zit je letterlijk goed voor een heerlijke relaxfauteuil

Terwijl de zon 's avonds steeds eerder ondergaat, maken we het thuis nog wat gezelliger. Niet gek: i...

adv.