WIN: 2 tickets voor de BierSpijs óf WijnSpijs Wandeling (winactie gesloten)

Door Annemijn Heijstek 9 mei 2018

Yes, we hebben weer een topper van een winactie voor jullie! In samenwerking met WijnSpijs.nl mogen wij twee tickets weggeven voor de BierSpijs Wandeling op 1 juli óf de WijnSpijs Wandeling op 19 augustus. Je leest het goed: je mag zelf kiezen voor welke wandeling je tickets wilt winnen en wie je mee wilt nemen!

De BierSpijs Wandeling gaat zondagmiddag 1 juli van 12.00 tot 17.00 uur dwars door Breda en bij elke stop krijg je een fijne bierspijs combinatie te proeven. Je ontdekt dus de mooiste bierspots én je maakt een zomerse wandeling. De restaurants en cafés die je aandoet zijn VanCooth13, Zeezicht, Beers & Barrels, De Colonie, Publieke Werken en FLOOR Gastrobar.

Meedoen met de WijnSpijs Wandeling kan op zondagmiddag 19 augustus. Van 12.00 tot 17.00 uur wandel je langs zes toffe restaurants. Bij elk restaurant krijg je een mooi glaasje wijn en een bijpassend gerechtje. De restaurants die meedoen zijn El Patio Pintxos y Vinos, Liefdegesticht, Wijnbar Pinot, FLOOR Gastrobar, Barlucca en Gaudim.

Winactie gesloten

Deze winactie is helaas gesloten. Niet gewonnen? Maak je geen zorgen, er komen meer toffe winacties aan. Vergeet je vooral niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van onze winacties.

adv.