Tijd voor iets leuks! Wij geven 3 x 2 toegangskaartjes voor de Efteling weg!

Door Annemijn Heijstek 25 januari 2019

Hoe zit het met jouw winterblues, deze eerste maand van 2019? Misschien valt het je wat zwaar, maar… Van leuke dingen doen wordt iedereen vrolijk! Daarom geven wij van indebuurt 3 x twee toegangskaarten weg voor één van de leukste attractieparken van Nederland: de Efteling! 

Januari kan best een pittige maand zijn: je hebt in december al je geld uitgegeven aan mooie cadeaus voor vrienden en familie, dat oud-en-nieuwfeestje was nét even wat duurder dan gepland én jemig wat is het eigenlijk koud en grijs buiten…

Hoe fijn zou het zijn als je die twee toegangskaarten voor de Efteling wint? Heb je meteen wat leuks om te doen in de voorjaarsvakantie, want jawel, ook die komt er alweer aan! We hebben natuurlijk wel iets nodig om naar uit te kijken.

Zo doe je mee aan de Efteling-winactie

Meedoen is heel makkelijk: schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief. Ben je al lid van de nieuwsbrief? Dat maakt niks uit, je kunt gewoon meedoen. En maak je geen zorgen: je krijgt geen dubbele mails.

Meedoen aan deze actie kan tot en met 10 februari 2019. Op maandag 11 februari krijgen de winnaars bericht en wordt er een Efteling Giftcard van €80,- naar je opgestuurd, zodat je daarvan (online) twee toegangskaartjes kunt bestellen!

Deze winactie is gesloten je kunt niet meer meedoen.

Lees ook:

De Colonie

5 x de lekkerste recepten om de winter te overleven

Januari is dé maand bij uitstek waarop we met z'n allen iets meer ons best doen om gezond te eten. N...
dierenartsen

Dit vinden jullie de fijnste dierenartsen in Breda

Is je Fikkie verkouden of heeft Minous al dagen diarree? Dan wordt het hoog tijd voor de dierenarts....

Meer over

Doen Winacties

adv.