Prijsvraag

WIN! 50 euro shoptegoed bij CO & CO! (winactie gesloten)

Acties
9 maart 2018

We hebben weer een toffe winactie! Maak kans op maar liefst €50,- shoptegoed bij het super gezellige CO & CO. Dé kans om mooie nieuwe kleding of fijne hebbedingen te scoren. Gaat…

Heb jij het ontbijt voor twee bij Coffeelicious gewonnen?

Acties
8 maart 2018

De geluksvogel van deze week is bekend: Lyke de Jonge, gefeliciteerd! Jij mag samen met een vriend of vriendin genieten van een heerlijk ontbijtje bij Coffeelicious. Je ontvangt van ons een…

Win! Een heerlijk ontbijt voor twee bij Coffeelicious (winactie gesloten)

Acties
28 februari 2018

Dit wil je winnen! Een heerlijk ontbijt voor twee met alles erop en eraan bij Coffeelicious. Wie kan dit goed gebruiken?

Heb jij de pralines van Patisserie Joep gewonnen?

Acties
13 februari 2018

De geluksvogel van deze week is bekend: Kyra van Arkel – van Vugt, gefeliciteerd! Je hebt de geschenkdoos met heerlijke pralines van Patisserie Joep gewonnen! Je ontvangt van ons een mailtje.

WIN! Een doos vol chocolade van Patisserie Joep (winactie gesloten)

Acties
8 februari 2018

Wil jij je geliefde (of jezelf) verrassen met bijzondere chocolade op Valentijnsdag? Dan hebben wij leuk nieuws! We mogen namelijk een geschenkdoos vol heerlijke hartvormige pralines van Patisserie Joep weggeven aan…

Heb jij de tickets voor Pathé Ladies Night: Fifty Shades Freed gewonnen?

Prijsvraag
2 februari 2018

De geluksvogel van deze week is bekend: Mathilda Verstraete, gefeliciteerd! Jij hebt twee tickets voor de Pathé Ladies Night gewonnen. Je ontvangt van ons een mailtje.

Winnen! 2 tickets voor de Pathé Ladies Night: Fifty Shades Freed (winactie gesloten)

Prijsvraag
30 januari 2018

Zijn jullie klaar voor de meest sexy film van 2018? Fifty Shades Freed gaat woensdag 7 februari in première en jij kunt hier bij zijn!

Heb jij kaartjes voor de Cultuurnacht gewonnen?

Acties
26 januari 2018

De geluksvogels van deze week zijn bekend:Truus van der Cruijsen en Isabel de Koning, gefeliciteerd! Jullie hebben allebei twee passe-partouts gewonnen! Jullie ontvangen van ons een mailtje.

Wil je winnen: kaartjes voor de Cultuurnacht! (winactie gesloten)

Prijsvraag
23 januari 2018

Tijdens de Cultuurnacht op vrijdag 26 januari bruist het in Breda. Op 45 verschillende locaties in de stad vind je exposities, performances, workshops en experimenten. Dat wil je natuurlijk niet…

Heb jij het spel Monopoly Breda gewonnen?

Prijsvraag
15 januari 2018

De geluksvogel van deze week is bekend: Annie Mulder, gefeliciteerd! Jij hebt het spel Monopoly Breda gewonnen. Je ontvangt van ons een mailtje.

Pagina 1 van 4