Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Laatste kans! Win een SlowPlank van Maritz Slow Food voor een borrel op de bank

Door Daphne Geelink 13 mei 2020

Hé jij! Heb jij al meegedaan aan de winactie voor een SlowPlank? Als je nu denkt, geen idee waar dit over gaat: we leggen het nogmaals uit. Wij geven een goedgevulde SlowPlank met food bites van Maritz Slow Food weg. Ideaal voor een borrel op de bank!

Maritz Slow Food zit al ruim drie jaar in Breda en staat inmiddels bekend om de befaamde SlowPlanken. Hierop vind je verschillende lekkernijen die regelmatig wisselen. Dat wordt een verrassing! Oké, een tipje van de sluier: de kans is groot dat je onder andere geniet van een mini quiche, een zalmwrap en Indische gehaktballetjes. Brood en dips mogen natuurlijk ook niet ontbreken.

Zo maak je kans

Let’s get down to business, want jij droomt waarschijnlijk al weg bij al die lekkere hapjes. Je wilt gewoon winnen! Dit is hoe je meedoet:

Schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Breda en maak je automatisch kans op de SlowPlank van Maritz Slow Food. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de leukste Bredase nieuwtjes, interviews en andere lokale verhalen. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen. En geen zorgen, je ontvangt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen aan de actie kan tot en met woensdag 20 mei 2020. De winnaar krijgt een dag later een bericht, dus houd je mailbox goed in de gaten.

Let op: ook als je al ingeschreven staat op de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.


Meer over Maritz Slow Food ontdekken?

Maritz Slow Food traiteurs

Vandaag gesloten

Nieuwe Ginnekenstraat 20 C, Breda

Bekijk meer:traiteurs

Lees ook:

Borrel op de bank? 7 x deze horecazaken bezorgen iets lekkers bij je thuis

Of je nu proost op het weekend of met je huisgenoten het glas heft omdat je iets te vieren hebt: in ...

Starters in Breda: zoveel spaargeld heb je nodig voor je eerste koophuis

Als je als starter op huizenjacht bent in Breda, kom je er al snel achter dat een eigen zak geld à l...
soepbar piek

Soepertof: Breda krijgt een nieuwe soepbar

Als lunch, avondeten of gewoon als tussendoortje: soep is altijd een goed idee. Daarom is het extra ...

adv.