Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Laatste kans! Win een hele dag terrassen bij Biercafé de Huiskamer met €75,- zakgeld

Door Daphne Geelink 16 juni 2020

De horeca en daarmee ook de terrassen zijn weer open. Dat moet gevierd worden, toch? Met deze winactie maak je kans op een hele dag vertoeven op het terras van Biercafé de Huiskamer, mét €75,- zakgeld. Hoef jij niet te twijfelen als je het zoveelste biertje bestelt!

De Bredase horecazaak regelt voor de winnaar een fijne plek op het terras aan de Haven. Je kunt voor een typisch Bredaas biertje van St. Joris, een Leffe Blond van de tap of voor een andere goudgele rakker gaan. Er staan ook genoeg alcoholvrije biertjes en andere dranken op de kaart. Wist je dat je bij Biercafé de Huiskamer ook kunt dineren? Handig als je honger begint te krijgen of een goede bodem wilt leggen voor de avond die nog komen gaat.

€75,- zakgeld

De winnaar krijgt €75,- zakgeld dat in één dag besteed moet worden bij Biercafé de Huiskamer. Een mooi bedrag om lekker met je huisgenoten, familieleden of vriend(in) te borrelen dachten we zo. Let’s get down to business, want jij droomt waarschijnlijk al weg bij een middag op het terras.

Zo maak je kans

Schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Breda en maak je automatisch kans op de hele dag terrassen bij Biercafé de Huiskamer met €75,- zakgeld. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de leukste Bredase nieuwtjes, interviews en andere lokale verhalen. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen. En geen zorgen, je ontvangt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen aan de actie kan tot en met dinsdag 23 juni 2020. De winnaar krijgt een dag later een bericht, dus houd je mailbox goed in de gaten.

Let op: ook als je al ingeschreven staat op de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

Deze winactie is afgelopen.

Lees ook:

Nieuwe terrassen: 7 x hier kun je nu ook een biertje drinken in Breda

Yes, Bredase horecazaken hebben hun terras weer buiten gezet! Ook zijn er wat terrassen bijgekomen i...

Borrelen op het veld van NAC: de club opent een uniek terras

Speciaal voor de fanatieke supporters heeft NAC in samenwerking met NHG Horeca Group een uniek conce...

We mogen weer: 5 x deze types kom je nu sowieso tegen op het Bredase terras

Iets later dan gepland, maar het terrasseizoen is weer geopend! Hoewel we doorgaans al bij de eerste...

adv.