Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Doe mee aan de indebuurt Breda kerstkaartenactie voor eenzame ouderen

Door Daphne Geelink 6 december 2019

Stel je eens voor dat je de feestdagen helemaal alleen doorbrengt. Voor veel ouderen in Breda is dit de realiteit. Om ervoor te zorgen dat ze deze kerst íets minder eenzaam zijn, start indebuurt Breda een kerstkaartenactie. Doen jullie mee?

De helft van de ouderen in Nederland is eenzaam, blijkt uit cijfers van het CBS en de GGD. Waar de een tijdens kerst geniet van een uitgebreid diner met familie of aanschuift bij vrienden, brengen deze ouderen de feestdagen in eenzaamheid door. Vaak hebben ze geen familie meer of komen ze moeilijk de deur uit. Ook de brievenbus blijft bij deze ouderen tijdens de feestdagen akelig leeg.

Hartverwarmende kerstkaarten

Aan dat laatste willen wij samen met jullie iets gaan doen. Hoe leuk zou het zijn als Bredase ouderen ineens allemaal hartverwarmende kerstkaartjes krijgen tijdens de feestdagen? Zo voelen ze zich heel even niet alleen.

Kaarten sturen

Uiteraard klimmen wij als redactie in de pen, maar het zou fantastisch zijn als jullie met ons meedoen. Hoe meer kaarten, hoe beter! Stuur dus één of meerdere kerstkaarten met een algemene boodschap naar onderstaand adres. Doe dat vóór woensdag 18 december. Wij zorgen ervoor dat alle kerstwensen bij de ouderen worden afgeleverd. Uiteraard doen we daar ook verslag van.

Redactie indebuurt t.a.v. kerstkaartenactie
Markendaalseweg 48A
4811 KC Breda

Wil je de kaart(en) liever persoonlijk langs komen brengen? Kom dan naar bovenstaand adres en bel aan of laat de kaart(en) achter in de brievenbus.

Lees ook:

betoverend breda

Dit is er te doen in december 2019 in Breda

Het is alweer december! Kun je je voorstellen dat 2019 alweer bijna voorbij is? Gaat snel, hè? In de...

Ralf beklimt de Kilimanjaro voor Alzheimer Nederland: ‘Op de top herdenk ik mijn vader’

"Op de top van de berg mag je maximaal vijf minuten staan. Langer is ongezond." Op 22 september is h...
extra koopavonden in Breda

Oud en nieuw in Breda: alle feestjes op een rij

Wat gaat de tijd toch snel, hè? Het jaar zit er weer bijna op en 2020 wil je natuurlijk knallend beg...

adv.