Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit wil je! Win een etentje bij Bobbi’s Bar ter waarde van €75,-

Door Daphne Geelink 3 februari 2020

Zo af en toe is het heerlijk om buiten de deur te eten. Je krijgt de lekkerste gerechten voorgeschoteld en hoeft achteraf niet af te wassen. En dan is het helemaal mooi als je dat diner gratis en voor niets krijgt, toch? Wij geven een tegoedbon ter waarde van €75,- weg voor Bobbi’s Bar in Breda. Check snel hoe je kans maakt! 

Mosselen met rode curry en citroengras, Oosterse kip met ketjap en een goed gevuld kaasplankje: het zijn een aantal gerechten die op de kaart van Bobbi’s Bar staan. Met de tegoedbon bepaal je zelf of je voor een goede borrel, een uitgebreid diner of een fancy lunch gaat. Het restaurant is van dinsdag tot en met zondag van 12.00 tot 00.00 uur geopend.

Zo maak jij kans!

Het is heel simpel: schrijf je hieronder in en word abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Breda. Zo maak je automatisch kans op de tegoedbon van Bobbi’s Bar en word je op de hoogte gehouden van de leukste Bredase nieuwtjes, interviews en uitjes. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen.* En geen zorgen, je ontvangt geen dubbele nieuwsbrieven. Meedoen met de actie kan tot en met 16 februari 2020. Op 24 februari 2020 krijgt de winnaar bericht.

*Let op: ook als je al ingeschreven staat voor de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.


Meer over Bobbi’s Bar ontdekken?

Bobbi’s Bar restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 00:00

Gasthuispoort 1, Breda

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.