Mega actie bij Autobedrijf Otten: je droomauto voor een droomprijs

Aangeboden door Autobedrijf Otten 24 november 2017

Staat de Fiat 500 bovenaan jouw verlanglijstje voor Sinterklaas? Maar ligt deze droomauto net iets boven het budget van de beste man? Goed nieuws: de Fiat 500 is tijdelijk enorm in prijs verlaagd bij Autobedrijf Otten. En je hoeft niet eens te wachten op Sinterklaas!

In het kader van Black Friday – de hype uit Amerika waarbij er de dag na Thanksgiving wordt gestunt met aanbiedingen – heeft Autobedrijf Otten een geweldige actie. De Fiat 500 1.2 Black Edition is speciaal voor onze nieuwe favoriete feestdag ontzettend scherp geprijsd. Je rijdt al in deze topper voor slechts €12.695,-. De actie geldt tot wanneer alle auto’s verkocht zijn.

Verjaardag

Wist je dat de Fiat 500 dit jaar zijn zestigste verjaardag vierde? Op 4 juli 1957 presenteerde Fiat in Turijn aan het publiek zijn ‘grote kleine’ auto: de 500. Een stoet Fiat 500’s, met in elke Fiat een schoonheidskoningin, reed die dag de fabriek uit. Tegelijkertijd reed een vergelijkbare stoet in Rome naar het Sint-Pietersplein. Cool! De Fiat 500 maakte Italië mobiel en werd een groot internationaal succes. Zie jij jezelf ook al door La Bella Italia rijden met je favoriete auto?

Autobedrijf Otten
De stoet met schoonheidskoninginnen in 1957 | Foto: Concept Carz

Stadsauto

Jouw droom kan werkelijkheid worden: Autobedrijf Otten heeft nu een tijdelijke actie waarbij je al in de Fiat 500 1.2 Black Edition rijdt voor de fijne prijs van €12.695,-, volledig rijklaar. Wat je hiervoor terug krijgt? Een auto die is voorzien van airco, metallic lak, lichtmetalen velgen, een radio-cd met stuurbediening, zeven airbags en een 1.2 4-cilindermotor met 69 pk. De 500 is een compacte auto, wat het een ideale stadsauto maakt. Daarnaast is ‘ie ook nog eens ontzettend veilig: de Fiat 500 is de eerste auto in haar klasse die de maximale veiligheidsscore van vijf sterren heeft behaald op de standaard crash testen voor auto’s. Er zijn slechts tien stuks, dus je kunt maar beter snel zijn. Waar wacht je nog op? De koffie staat klaar bij Autobedrijf Otten.

Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda

Autobedrijf Otten autobedrijven

nu open08:00 - 18:00

Beverweg 4, Breda

Bekijk meer:autobedrijven

Meer over

Acties