Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gratis luisterboeken, printen en meer: 5 x fijne Bredase acties voor jullie

Door Redactie indebuurt Breda 25 maart 2020

Het zijn lastige tijden. Vanwege het coronavirus ziet het dagelijks leven van de gemiddelde Bredanaar er een stuk anders uit. Om de komende periode goed door te komen, zetten we een paar fijne acties op een rij.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Gratis luisterboeken

Nieuwe Veste
Foto: indebuurt Breda

Net vervelend dat de bibliotheek in Breda dicht is nu jij (waarschijnlijk) zeeën aan vrije tijd hebt. Gelukkig is daar de online bibliotheek! Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus kun je gratis luisterboeken downloaden, ook als je geen lid bent van de bieb. Er zijn zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen: je vindt hier het complete overzicht. Om de luisterboeken te bemachtigen, moet je wel even de app LuisterBieb downloaden.

Gratis betaalzenders

Foto: Jens Kreuter op Unsplash

Heb jij een televisieabonnement van KPN of Ziggo? Dan heb je mazzel, want de betaalzenders zijn nu gratis te bekijken. Zo kun je nu de hele dag films kijken op Film1 en stelt Ziggo een aantal extra kinderkanalen open. De actie loopt vooralsnog tot 13 april.

Laat een printje maken voor niks

Foto: indebuurt Breda

Nu je huis is omgetoverd tot werkplek en je kinderen thuis zitten, is de kans groot dat je een printer mist. Daarom is webshop alleeninkt.nl een fijne service begonnen: ze sturen je printjes gratis thuis. Razend handig als je het nodig hebt voor je werk, maar ook als je kinderen hun kleurboeken inmiddels hebben volgekalkt. Goed om te weten: de printservice is vrij populair, waardoor de verwerking iets langer duurt dan normaal.

Stuur Bredase hulpverleners een kaartje

amphia ziekenhuis staken
Foto: indebuurt Breda

Steek hulpverleners een hart onder de riem en stuur gratis een kaart via Greetz. Het is heel simpel: kies je favoriete kaart, voeg een lieve boodschap toe en versturen maar! Wie ga jij verrassen?

Voor de pindakaasliefhebbers

De Pindakaaswinkel
Foto: indebuurt Breda

De Pindakaaswinkel heeft een leuke actie voor de liefhebbers. Je krijgt bij aankoop van het pakket met de zes populairste smaken de zesde pot helemaal gratis. Deze actie geldt zolang de coronamaatregelen van kracht zijn. Zo kun jij weer even vooruit!

Lees ook:

yoga sporten vanuit huis

Sporten vanuit huis: deze Bredase sportscholen bieden het gratis aan

Ook sportscholen zijn ten minste tot en met 6 april gesloten. Dit is natuurlijk geen excuus om niet ...
koningsdag breda

Jammer! 538 Koningsdag gaat niet door vanwege de coronacrisis

Het lijkt nog zo ver weg: Koningsdag. Toch zijn alle organisaties druk in de weer om het enorme fees...
binnenkijken bij eline en robin

Binnenkijken bij Eline en Robin: ‘We kijken uit over de singels’

Eline Baijens (25) en Robin Tiberius (27) wisten het zeker: ze wilden samen in Breda wonen. Na een z...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.