Hier in Breda pak je deze week lekker veel korting

Door Annemijn Heijstek 5 december 2018

Koopjes en kortingknallers: ze zijn overal. Heb je geen zin om eindeloos door de stad te slenteren? Geen probleem, wij hebben de beste acties van Breda voor je verzameld in een handig overzicht.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Diverse acties

bredase aanbiedingen
Foto: Spar City Breda Centrum

Spar City Breda Centrum is jarig en trakteert! Op 5 december bestaat de winkel een jaar en dat vieren ze met te gekke aanbiedingen. Zo kosten alle belegde broodjes slechts €2,- deze week, koop je hartige snacks voor €1,- en krijg je je tweede sixpack Bavaria gratis. Inslaan!

bredase aanbiedingen
Topper

Spar City Breda Centrum is jarig en trakteert!

SPAR City Breda Centrum
- Geldig t/m 09 dec 2018

Gegrilde kipdrumsticks voor weinig

bredase aanbiedingen
Foto: Geert Kip

Als het van Geert Kip komt, weet je dat het gegarandeerd lekker is. Zo ook deze gemarineerde kipdrumsticks, die iedere dag vers gegrild worden. De hele maand december scoor je ze voor slechts €6,95 per kilo in plaats van €8,95.

bredase aanbiedingen
Topper

Gegrilde kipdrumsticks

Geert Kip
- Geldig t/m 31 dec 2018

Voordelig met de trein

bredase aanbiedingen
Foto: Etos

Een dagje uit naar onze hoofdstad kost je al snel €45,- als je met de trein heen en weer gaat. Daarom zijn we dol op treinacties! Deze week scoor je bij Etos een Trein Dagretour voor slechts €19,-. Dat is inclusief een flesje water en een muffin bij de AH to go. Wees er snel bij, want op = op.

Voordelig met de trein

Reclamefolder.nl
Reclamefolder.nl - Geldig t/m 16 dec 2018

Nordmann voor een prikkie

Nog geen boom in huis? Waar wacht je nog op! It’s the most wonderful time of the year, tenminste, als er zo’n gezellige boom in je woonkamer staat. Bij GAMMA scoor je een echte Nordmann deze week wel héél voordelig: voor €11,95 heb jij zo’n puike boom in huis.

Nordmannen

Reclamefolder.nl
Reclamefolder.nl - Geldig t/m 09 dec 2018

Smart card wallet

In de decembermaand geef je waarschijnlijk bergen met geld uit, maar die paar flappen die je overhoudt kun je maar beter veilig opbergen. Deze handige portemonnee is lekker compact, veilig, biedt ruimte aan vier tot zes pasjes, briefgeld en wat munten en is bovendien heel fijn geprijsd. Hebben!

Smart card wallet

Reclamefolder.nl
Reclamefolder.nl - Geldig t/m 09 dec 2018
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.