Hier in Breda pak je deze week lekker veel korting

Door Annemijn Heijstek 21 november 2018

Koopjes en kortingknallers: ze zijn overal. Heb je geen zin om eindeloos door de stad te slenteren? Geen probleem, wij hebben de beste acties van Breda voor je verzameld in een handig overzicht.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Black Friday

Yes, ook Breda heeft deze Amerikaanse traditie omarmd. Vrijdag 23 november shop je bij meer dan honderd winkels in Breda items met dikke korting. Alles wat je over Black Friday moet weten lees je hier:

Black Friday

Black Friday Breda

23 nov 2018 vanaf 09:30 t/m 21:00

Elektrische tandenborstel

Er is niets zo goed voor je zelfvertrouwen als een stralende lach. En dat hoeft helemaal niet zoveel te kosten, want bij Dirk shop je nu een Oral-B Pro 700 3D White tandenborstel voor slechts €16,99 in plaats van €59,99. Smile!

Huispak

Brr, wat is het koud buiten! Daar is maar één oplossing voor: verwarming standje tropen en terugtrekken op de bank in je nieuwe huispak, die je deze week voor maar tien ekkies bij Kruidvat scoort.

Dames huispak

- Geldig t/m 25 nov 2018

Puma sneakers

Shoes GIF - Find & Share on GIPHY

Is jouw kerstoutfit niet compleet zonder een paar hippe sneakers? Dan moet je als de wiedeweerga naar Lidl, waar je een paar Puma sneakers shopt voor €30,-.

Puma dames sneakers

- Geldig t/m 25 nov 2018

Gezond frituren

Als friet je leven is maar de weegschaal je vijand, dan moet je toch een middenweg vinden. Wij hebben die gevonden in de XL smart fryer, die je deze week voor nog geen €40,- bij Action koopt.

XL digitale smart fryer

- Geldig t/m 27 nov 2018
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.