5 x fijne koopjes voor je Koningsdagoutfit in Breda

Door Jennifer da Graça 24 april 2019

Nog maar een paar dagen en dan is het Koningsdag. Dat betekent nog snel de laatste inkopen doen om jouw outfit helemaal Koningsdag-proof te maken. Allemaal leuk, maar stiekem wil je niet te veel kwijt zijn aan oranje spullen die je maar eens per jaar draagt, toch? Wij zetten alle handige koopjes voor je op een rijtje.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Compleet outje bij SoLow

Foto: indebuurt Breda

Als je echt weinig kwijt wilt zijn aan je outfit voor Koningsdag, moet je even binnenlopen bij SoLow. Hier zijn veel passende accessoires te koop voor een fijn prijsje: al voor €1,- heb je iets oranjes in huis!

Koningsdagartikelen

Bij SoLow vind je alle artikelen voor de perfecte Koninsdagoutfit!

De klassieker: vlaggetjes op je wangen

Foto: indebuurt Breda

Weinig inspiratie voor je outfit? Fleur het op met de alom bekende vlaggetjesschmink. Zet een vlag op beide wangen óf kies voor een originelere plek en je bent ready to go. Voor €2,- heb je de schmink van HEMA al in huis, dus daar kan je het niet voor laten liggen.

Vlaggetjesschmink voor €2,-

Bij HEMA haal je de perfecte vlaggetjesschmink om jezelf én je vrienden mee te te versieren.

Lekker warme trui

Foto: indebuurt Breda

Hoera, we hoeven nog geen afscheid te nemen van de CoolCat! Dat betekent dat je met een gerust hart daar nog even kunt rondsnuffelen voor aanstaande vrijdag en zaterdag. Het belooft geen heel lekker weer te worden, dus waarom trek je niet lekker een hoodie aan? Oorspronkelijk €34,99, maar nu voor de helft van de prijs!

Warme, oranje trui voor € 17,50

Bij CoolCat heb je al voor €17,50 de perfecte Koningsdagtrui in huis.

Nieuwe schoenen nodig?

Foto: indebuurt Breda

Loop je de laatste kilometers op je afgetrapte sneakers en weet je zeker dat die na Koningsdag wel aan vervanging toe zijn? Dat komt goed uit, want bij zowel Sacha als Manfield koop jij het tweede paar schoenen met 50% korting.

Tweede paar schoenen met 50% korting

Bij Manfield en Sacha heb je het tweede paar schoenen in huis met 50% korting. Mooi meegenomen!

Fijn geprijsd geurtje

Foto: indebuurt Breda

Je gaat toch niet de deur uit zonder lekkere parfum? Bij Douglas ontvang je 25% korting op bijna alle geurtjes. Dat scheelt toch weer! Tijdens de koopjesjacht spotten we ook dat je dezelfde korting ook ontvangt bij diverse skincaremerken, dus sla je slag!

25% korting op parfums

Bij Douglas ben je nu lekker goedkoop uit, want hier scoor je je favoriete parfum nu met 25% korting...
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.