Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zorg dat je huis geen sauna wordt: met deze tip houd je de warmte buiten

Aangeboden door MS Wandbekleding 30 juli 2020

Dat het zomer is, dat hoeven we je niet te vertellen. Je valt moeilijk in slaap, traplopen voelt als een hike in de jungle en de thermometer van je thermostaat in huis geeft standje maximaal aan. Wil jij de warmte buiten houden en heb je geen zin om in een sauna te slapen? Zo zorg je voor een coole temperatuur in huis

Een energieslurpende airco of een lawaaiige ventilator waardoor je de slaap maar niet kan vatten, het zijn beide manieren om voor een coole temperatuur in huis te zorgen. Toch zijn er makkelijkere, energiezuinige en stillere manieren om de zon buiten te houden.

Oldschool zonweringen met moderne twist

De oplossing is al zo oud als de weg naar Rome. Bij MS Wandbekleding vind je de oldschool zonweringen, maar dan met een moderne twist. Doordat steeds meer woningen kunststof kozijnen hebben, is het geen optie om in de raamranden gaten te boren om de gordijnen, jaloezieën, plisségordijn of lamellen op te hangen. Daarom heeft de zaak in de Huijbergsestraat zonweringen die met een magneetstrip bevestigd worden. Zo voorkom je dat je kunststof kozijnen scheuren, maar houd je de zonnestralen toch tegen.

(Tekst loopt door onder de foto)

plisségordijnen kunststof kozijnen
Zonder boren de verduistering monteren op je kunststof kozijnen: dankzij MS Wandbekleding kan het. Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Dubbele verduistering

De zonneweringen van MS Wandbekleding zijn in een lichtdoorlaatbare en een verduisterende variant verkrijgbaar. Zeker wanneer je een verduisterende zonneweringen in een witte kleur kiest, verander je jouw sauna in een aangename kamer. Zo houd je in de zomer de warmte binnen, terwijl je ’s winters een schild hebt tegen de kou.

Tip van het RIVM

Het RIVM en GGD West-Brabant zijn duidelijk: een combinatie tussen een zonwering, ventilator/airco en ramen open wanneer de zon onder is, is de juiste verkoelingsmix voor een aangename temperatuur. Wil jij niet meer badend in het zweet wakker worden omdat de ochtendzon al bloedheet is? Neem dan contact op met MS Wandbekleding, want de zaak werkt alleen op afspraak. Druk op de oranje knop hieronder en kom dit jaar de zomer op de best mogelijke manier door. Voor het telefoonnummer en het adres: druk op de grijze knop.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door MS Wandbekleding. Meer over MS Wandbekleding ontdekken?

MS Wandbekleding woonwinkels

Op aanvraag

Huijbergsestraat 3, Bergen op Zoom

Bekijk meer:woonwinkels

Lees meer:

ms wandbekleding

Kunststof kozijnen in huis? Dankzij deze oplossing boor jij ze niet kapot

De kans is groot dat jouw vakantiegeld de afgelopen dagen op jouw rekening gestort is. Dat is natuur...
ms wandbekleding rolgordijnen kunststof kozijnen

Doei budgetwinkels! Deze Bergse raamdecoratiezaak is op lange termijn veel goedkoper

Je ziet ze in iedere stad: budgetwinkels met acties, knallers of executieverkopen waarbij je je afvr...
plisségordijnen kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen? Met deze speciale plisségordijnen boor je ze niet kapot

In de meeste nieuwbouwhuizen in Bergen op Zoom zijn 'moderne trucjes' verwerkt om het wonen nog aang...

adv.