Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wat gebeurt daar allemaal in de Dorpsstraat in Halsteren?

Door Irma van Schaijk 24 januari 2018

Alle Halsternaren kennen het café Willem 3 nog wel, dat vroeger in de Dorpsstraat was. Velen hebben daar nog wel eens een potje gebiljart of een biertje gedronken. Inmiddels staat het al een tijdje leeg en binnenkort komt hier iets heel nieuws te staan.

Op de plaats van het oude café komen vier 2/1 kapwoningen met een karakteristieke uitstraling, die precies pas bij het historische deel van Halsteren. Deze uitstraling is onder meer terug te zien in de zinken gevelranden.
De woningen hebben bij de keuken en het eetgedeelte tuindeuren, waarbij je ’s ochtends al heerlijk in de zon genieten van je ontbijt. Doordat de woningen breed zijn, is aan de voorzijde naast de woonkamer ruimte voor een speel- of werkhoek. Het is ook mogelijk om op de begane grond een slaapkamer en badkamer toe te voegen. Hierdoor wordt de woning levensloopbestendig.

Wensen

Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers en een complete badkamer. Bovendien is er ook ruimte voor je eigen persoonlijke wensen, bijvoorbeeld voor keuken of badkamer. Het is ook mogelijk om de woning casco af te laten werken of juist voor maatwerk te gaan.

Prijs

De koopsommen variëren tussen de € 314.000,- en 320.000,- V.O.N. Kijk hier voor meer informatie.

huis halsteren

 

 

Meer over

Wonen

adv.