Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ga voor groen en bespaar: de voordeligste koophuizen met een A-label in Bergen op Zoom

Door Joost Verdult 20 juli 2019

Lief zijn voor het milieu is hip. Anno 2019 is de oorlog verklaard aan plastic verpakkingen en rijden met een oude dieselwagen wordt gezien als vloeken in de kerk. Naast dat je tegenwoordig op verpakkingen in de supermarkt kan zien hoeveel suiker er in een product zit – weeral zo’n vijand – worden ook huizen in hokjes geplaatst. Ben jij op zoek naar koophuizen in Bergen op Zoom met een A-label? Wij hebben ze voor je gevonden. Op die manier ben je naast lief voor het milieu, ook ontzettend aardig voor je portemonnee.

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Koophuizen in Bergen op Zoom met A-label: Jacob Jordaensstraat

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Koophuizen in Bergen op Zoom kunnen een A-label tot en met een G-label krijgen. Wanneer de letter voor het woord ‘label’ de eerste van het alfabet is, weet je dat je goed zit. Bij deze woning in de Jacob Jordaensstraat is dat ook het geval. Zo krijg je vijftien zonnepanelen die gericht zijn naar het zuiden, is de berging geïsoleerd en heeft de woning op verschillende plekken dubbelglas. De rest zou je bijna nog vergeten. De tuin is groot genoeg om je vrienden iedere dag uit te nodigen voor een barbecue en de badkamer heeft iets weg van een hotelkamer met vijf sterren.

Moerbei

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Op het oude terrein van zwembad Gageldonk is aan het begin van deze eeuw een complete woonwijk uit de grond gestampt. Een van de huizen staat nu te koop, mét A-label. In deze woning aan de Moerbei zal je geen enkel glas, een ouderwetse cv-ketel of kieren onder de voordeur vinden. Het complete huis is geïsoleerd. Compleet geïsoleerd van de wereld buiten je woning ben je in ieder geval niet. Twee keer trappen en je staat met je fiets op de Grote Markt. En voordat je je koppeling hebt op laten komen, zit je met auto al op de snelweg richting Rotterdam, Breda of Antwerpen.

Zuiderdreef

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Wonen aan de Zuiderdreef met een A-label, is dubbel genieten. Naast dat de dieren in natuurgebied Markiezaat daar ontzettend blij mee zouden zijn als ze konden praten, valt dit huis onder de categorie eyecandy. De buitenkant van de woning oogt warm, terwijl het binnen strak en functioneel is. Voor 225.000 euro heb jij een koopwoning met A-label, in misschien wel een van de mooiste stukjes Bergen op  Zoom.

Huygensstraat

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Weer een woning die staat op een plaats waar tientallen jaren geleden iets anders stond. Het huis aan de Huygensstraat, staat namelijke op de voormalige Cort Heyligerskazerne. De barakken in Bergen op Zoom hebben plaatsgemaakt voor koopwoningen die tot de nok toe geïsoleerd zijn, met een A-label als gevolg. Dat wordt besparen op de energierekening!

Van Heelulaan

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Een tikkeltje duurder dan de andere toppers, maar dan heb je ook wat. In dit huis in de Van Heelulaan heb je maar liefst vijf slaapkamers. En dit is nog maar het begin van het huis vol verrassingen. Want de begane grond van de woning heeft vloerverwarming, er is een eigen parkeerplaats en de supermarkt zit om de hoek. Wil je een rondje stad doen? Ook dan sta je zo onder de Peperbus.

Lees meer:

zeeland supermarkt hemelvaart aanbiedingen Berry's bloemenshop is gevestigd in de zeeland

Koopjesknallers! Deze aanbiedingen ben je liever rijk dan kwijt

Sale, uitverkoop of deal. Hoe je de koopjesknallers ook noemt, leuke aanbiedingen zijn altijd mooi m...

Cijfers liegen niet: zo kan jij opscheppen over je kennis van de stad

Cijfers liegen niet. Dat geldt ook voor de beschikbare getallen van dit jaar van onze stad. Weet jij...
speciaalbiertjes in bergen op zoom

Speciaalbiertjes drinken in Bergen op Zoom? Hier moet je zijn!

Hoewel het nog maar dinsdag is, begrijpen we het goed als je weer aan het aftellen bent naar het wee...
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.