Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vochtplekken of kromgetrokken vloeren voorkomen? Er is een oplossing in vloerenland

Aangeboden door De Parket- en Laminaatwinkel 29 oktober 2019

Kijk eens naar buiten. Grote kans dat op dit moment grote dikke waterdruppels uit de hemel vallen. Wanneer je met je natte schoenen op je nieuwe vloer loopt, wil je koste wat het kost voorkomen dat het vocht je vloer aantast. De Parket- en Laminaatwinkel heeft een oplossing zodat je niet meer hoeft te vrezen voor beruchte vochtplekken of kromgetrokken vloeren.

Regen, regen en nog eens regen. In het najaar lijken de regenbuien soms eindeloos te duren. Naast de regenplassen op straat, loop je het water ook bij je naar binnen. En dat is vaak niet wenselijk. Zeker wanneer je lang gespaard hebt voor een nieuwe vloer en het regenwater je ondergrond flink ruïneert, stroomt het water zowel over de vloer als over je wangen. Maar daar is de redder in nood: De Parket- en Laminaatwinkel met vochtbestendig laminaat.

Wees de baas over water

Naast regenwater, zijn er nog meer vochtige boosdoeners die op de loer liggen. Wat dacht je van een plasje van je huisdier of een beker ranja van je neefje die op de vloer terechtkomt. Ook hiervoor is het vochtbestendige laminaat een uitkomst. Ben je op zoek naar een bijzonder model van de waterafstotende vloer? Ga dan voor de nieuwe serie vloeren met betonlook. Met een tegelmaat van 120 x 60 profiteer je van een bijzondere én praktische vloer.

(Tekst loopt verder onder de foto)

De Parket- en Laminaatwinkel
De kraan open laten staan? Als zij een vloer hadden van De Parket- en Laminaatwinkel was zelfs dit geen probleem. Foto: ANP/Koen Verheijden

Vloeren in overvloed

Wat voor vloeren je ook zoekt, de kans dat je scoort bij de De Parket- en Laminaatwinkel is groot. Met een showroom die gevuld is met 1600 m² vloeren, vind je altijd de juiste in de prijsklasse die jij zoekt. Ben je op zoek naar vloeren van De Parket- en Laminaatwinkel met speciale eisen of eigenschappen? Lees dan dit artikel en ontdek welke variant het best bij jou aansluit.


Meer over De Parket- en Laminaatwinkel ontdekken?

De Parket- en Laminaatwinkel woonwinkels

Geopend09:30 - 17:30

Van Konijnenburgweg 55, Bergen op Zoom

Bekijk meer:woonwinkels

Lees meer:

laminaatwinkel betonlook laminaat

Onderhoudsarm of krasbestendig: deze vloer past het best bij jouw situatie

Die hypotheek heb je binnen, waardoor het dromen plaatsmaakt voor aanpakken. Likje verf op de muren,...

Trendalert! Deze soort vloeren gaan tegenwoordig als een trein

Trends zijn er altijd en overal. Bij vloeren is dat niet anders. Ook Sjaak Honkoop van de Parket- en...
de parket en laminaatwinkel

Dit is waarom pvc dé populairste vloer is van dit moment

Waarom is pvc zo in opkomst? De neppe uitstraling zoals die vroeger was is al lang niet meer. Sterke...

adv.