Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vijf op een rij: Financieel Fit wint alwéér prijs voor Beste Hypotheekketen

Aangeboden door Financieel Fit (voorheen De Hypotheekadviseur) 3 november 2020

Niet voor de eerst of tweede keer, maar voor de vijfde (!) keer op rij is Financieel Fit verkozen tot Beste Hypotheekketen. Waarom ze tot de winnaar van 2020 werden benoemd? Ondersteuning, tevredenheid en prijs-kwaliteit zijn de sleutelwoorden.

Ieder jaar doet Bureau DFO onderzoek naar de service van financiële adviesbureau’s. Aan de hand van tientallen gesprekken met advieskantoren en een enquête met bijna 2000 beoordelingen, kwam Financieel Fit dus alweer uit de bus als winnaar van de Beste Hypotheekketen.

Aanbevelen bij anderen

In de categorie waarin Financieel Fit de prijs pakte, scoorde zij op alle vlakken beter dan de andere bedrijven. Uit onderzoek van Bureau DFO blijkt dat zo’n acht op de tien mensen de service van Financieel Fit zou aanbevelen bij vrienden, familie of alle andere mensen die je om je heen hebt.

Rapportcijfers

Net zoals vroeger op school, zijn het de cijfers die tellen. En de rapportcijfers die Financieel Fit tijdens de Beste Hypotheekketen 2020 kreeg, zouden in de categorie ‘uitstekend’ vallen. Vergeleken met de verkiezing in 2019 (die ook door Financieel Fit gewonnen werd), zijn de hypotheekkenners erop vooruit gegaan. Voor jouw beeld, dit was het eindrapport:

(Tekst loopt verder onder de afbeelding)

Home » Nieuws » Financieel Fit winnaar Hypotheekketen van het jaar 2020!
Afbeelding: Financieel Fit

Financieel Fit op tv bij Eigen Huis & Tuin

De winst die Financieel Fit pakte is niet het enige noemenswaardige nieuws. De hypotheekverstrekker is vanaf november ook te zien bij het televisieprogramma Eigen Huis & Tuin. Door samen te werken met RTL wil Financieel Fit de financiële wereld een stapje logischer en begrijpelijker maken.

(Tekst loopt verder onder de Facebookpost)

Jasper Maes, Algemeen Directeur van Financieel Fit, ziet een mooie samenwerking tussen het financiële bedrijf en de televisiezender. “Dankzij de bundeling van de krachten van de twee merken ondersteunen we de consument nog beter bij alles rond grote financiële beslissingen”, geeft hij aan. “Zo helpen we ze een gezonde financiële situatie te bereiken voor nu en voor in de toekomst.”

Uitzending

De afleveringen met Financieel Fit en Eigen Huis & Tuin worden dit jaar nog uitgezonden om 17.00 uur op donderdag 5 november, donderdag 12 november, donderdag 19 november en donderdag 26 november.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Financieel Fit (voorheen De Hypotheekadviseur). Meer over Financieel Fit (voorheen De Hypotheekadviseur) ontdekken?

Financieel Fit (voorheen De Hypotheekadviseur)

Gesloten09:00 - 17:30

Van Dedemstraat 198, Bergen op Zoom

Lees meer:

huizen te koop bergen op zoom Gevangenpoort monument

Een hypotheek aanvragen in normale mensentaal: Financieel Fit legt het duidelijk uit

Een huis is de grootste aankoop van je leven. Wanneer je een bedrag met vijf nullen nodig hebt, is h...
overwaarde huis opnemen woningsdag 2020 koningsdag 2020 nederlandse vlag nederland

Winst door de waarde van je huis: op deze manier zijn jouw stenen geld waard

Stenen zijn geld waard. Doordat de huizenprijzen op een recordhoogte liggen, de hypotheekrente extre...
De Hypotheekadviseur Financieel Fit

Zo zit dat: hypotheekadviseurs Carine en Michel helpen jou aan je eerste woning

Het is een van de spannendste stappen in je leven: het kopen van je eerste huis. Hoe makkelijk je ee...

adv.