Vijf keer goedkoop wonen in Bergen op Zoom

Door Irma van Schaijk 11 juni 2017

Op zoek naar een huis maar niet zoveel te besteden? In Bergen op Zoom staan best leuke, betaalbare huizen te koop. Je eigen huis is ook in deze tijd best mogelijk! Zeker als je een beetje handig bent en het zelf op kan knappen (of je vader, je broer of de buurman). Indebuurt.nl ging op zoek en selecteerde vijf huizen voor een klein budget. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Langeweg

langeweg

Drie slaapkamers, een zonnige achtertuin, een schouw, laminaatvloer en een grote schuur. Dat heeft het huis aan de Langeweg 33 in Bergen op Zoom. Het moet wel een beetje opgeknapt worden, maar de prijs is dan ook uitzonderlijk laag: 103.000,-. Voor handige starters een buitenkansje. 

Noordsingel

appartement

Dit tweekamerappartement ligt bij het centrum aan de Noordsingel 86, heeft een sfeervolle woonkamer, een zonnig balkon op het zuiden en is keurig onderhouden. Lekker overal dichtbij, en dat voor maar 105.000,-. 

Tuinderspad

tuinderspad

Deze woning aan het Tuinderspad 41 ligt in een rustige wijk, dichtbij middelbare scholen en een basisschool. Het is een hoekwoning met twee slaapkamers en een zonnige achtertuin. Er moet wel het een en ander aan het huis gebeuren, maar het kost dan ook maar 129.000,-

Kastorstraat

kastorstraat

Deze benedenwoning aan de Kastorstraat 37 in Borgvliet is heerlijk rustig gelegen. Het heeft een zonnige tuin op het westen met een houten chalet, een open keuken en laminaatvloer. Een perfect huis voor starters of senioren die kleiner willen gaan wonen. Voor 125.000,- 

Wouwsestraatweg

wouwsestraatweg

Een schattige hoekwoning aan de Wouwsestraatweg 164 met tuin op het zuiden en zij-ingang. Een lichte woonkamer met tegelvloer, een aangebouwde keuken en slaapkamer met dakkapel en velux-raam. Voor 129.000,-.

 

 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.