Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wonen in nostalgie: 15 februari gaan appartementen oude V&D in de verkoop

Aangeboden door BVR VastgoedOntwikkeling B.V. 1 februari 2020

Een tijdje geleden werd al bekend dat het oude pand van de V&D omgetoverd werd tot een complex met maar liefst 45 appartementen. Waar Bergen op Zoom jarenlang winkelde bij V&D, verschijnen binnenkort woningen waar de liefhebbers van moderne luxe en comfort fan van zullen zijn. Vanaf zaterdag 15 februari gaan de appartementen in de verkoop, met een speciale aftrap in Den Enghel. 

In het karakteristieke gebouw aan de Stationsstraat realiseert BVR VastgoedOntwikkeling met het project ANNO52 45 uiteenlopende koopappartementen. Wat je kan verwachten? Op de plek waar vroeger het Prijzencircus was, wonen binnenkort mensen op verschillende verdiepingen met diverse stads-, tuin- en dakappartementen die zijn voorzien van een eigen parkeerplaats en berging in de kelder.

Stadse oase

Klinkt dit je als muziek in de oren? Dan hebben we nog een verrassing voor je. In de kern van het complex komt namelijk een gezamenlijke binnentuin die aanvoelt als een stadse oase. Zelfs in de binnenstad creëer je op die manier een eigen plekje om even tot adem te komen.

(Tekst loopt verder onder de foto’s)

Foto: BVR VastgoedOntwikkeling
Foto: BVR VastgoedOntwikkeling
Foto: BVR VastgoedOntwikkeling

Uitstraling van de jaren 50

Het pand dat rond 1952 werd gebouwd als warenhuis zal dus flink aangepakt worden, zonder dat de mooiste elementen van de oude V&D verloren gaan. De hoge plafonds en de balken van ruw beton: het blijft allemaal bij het oude. Het enige verschil? Het complex wordt overgoten met daglicht en ingedeeld in allerlei appartementen die compleet van elkaar verschillen. Voor jong, oud, alleenstaand, samenwonend of gehuwd: iedereen kan hier wonen. 

Duurzaamheid

We leven in 2020 en waar denk je dan aan? Duurzaamheid! Zowel vanbinnen als vanbuiten scoort het complex hoog op de duurzaamheidsladder. Dankzij een warmtepomp, automatische ventilatievoorziening, volledig gasvrije woningen en veel led-licht, is het gebouw zuinig met de energie. Met natuurlijke materialen als steen, hout en het beste glas is wonen in de binnenstad niet alleen nu, maar ook in de toekomst leuk. 

(Tekst loopt verder onder de Facebookpost) 

Start verkoop in Den Enghel

Zie jij jezelf wonen in een van de nieuwe appartementen in de oude V&D van Bergen op Zoom? Op zaterdag 15 februari start de verkoop. Kom naar Den Enghel aan de Grote Markt 19 en laat je tussen 10.00 en 13.00 uur bijpraten over al het moois van het project ANNO52.


Meer over BVR VastgoedOntwikkeling B.V. ontdekken?

BVR VastgoedOntwikkeling B.V. bouwbedrijven

Ettenseweg 48, Roosendaal

Bekijk meer:bouwbedrijven

Lees meer:

V&D woningen bergen op zoom

Binnenkijken bij de oude V&D: terug naar de tijd van het Prijzencircus

De vlaggen van de V&D wapperen al een tijdje niet meer op het enorme pand in de Stationsstraat. De s...
V&D V&d

Sneak peek: zo komt het voormalig V&D-gebouw eruit te zien

Een tijd geleden kon je het hier al lezen: de plannen voor het verkochte V&D-pand midden in de stad....
v&d

6 x mooie herinneringen aan V&D

Het gebouw staat er nog, maar is inmiddels alweer jaren ongebruikt. En al is het bepaald niet het mo...

adv.