Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Courtage? Optieverklaring? Deze makelaar helpt je zodat je de (ver)koop van je huis wél begrijpt

Aangeboden door Van Goede Huizen Makelaar 8 oktober 2019

Ein-de-lijk: je hebt je huis van je dromen gevonden. Je hebt voldoende geld op je spaarrekening en bent klaar voor een nieuw avontuur. Maar wat is de volgende stap? Jij stopt niet met dromen, want je wilt dat huis koste wat het kost hebben. Hoe zorg je dat je tijdens de aankoop of verkoop van je huis ook nog een beetje geniet? Met de hulp van Van Goede Huizen Makelaar lukt dat je zeker.

‘Het leven is een feestje, alleen je moet zelf de slingers ophangen’. Het is een bekende uitspraak, die vertelt dat je zelf medeverantwoordelijk bent voor het plezier in je leven. Bij Van Goede Huizen Makelaar hangen zij de slingers voor je op. Zo is de koop of verkoop van je huis een feestje, zonder gedoe of stress. Wel zo fijn.

Van Goede Huizen Makelaar houdt van duidelijkheid

Een huis verkopen is al spannend genoeg. Daarom zijn ze bij Van Goede Huizen Makelaar fan van duidelijkheid en een simpele uitleg. Zonder dure woorden en fancy termen. Deze makelaar in Bergen op Zoom maakt gebruik van verschillende pakketten. Hoeveel jij uitgeeft wanneer je je huis in de spotlights wilt zetten, bepaal je zelf. Wil je zelf de bezichtigingen regelen of wil je dat de makelaar alles voor je doet, tot aan het doorplaatsen van je huis op Funda? Jij bepaalt, die vrijheid heb je.

Eerlijke werkwijze bij de verkoop van je huis

Zet je je huis in de verkoop? Hoe duurder een huis is, des te meer geld een makelaar krijgt wanneer een huis verkocht wordt. Bij veel partijen is het de normaalste zaak van de wereld. Van Goede Huizen Makelaar pakt dat anders aan. Hier betaal je geen percentage van de verkoopprijs, maar een van te voren afgesproken bedrag. Dankzij deze werkwijze betaal je achteraf niet tientallen tot honderden euro’s meer wanneer je je huis verkoopt.

Advies: maak een afspraak

Een huis kopen of verkopen blijft een grote en belangrijke stap in je leven. Iedere situatie en elk eisenpakket is per persoon verschillend. Daarom het advies: maak een afspraak met Van Goede Huizen Makelaar. Dan praat Bergenaar Arno van den Brink je bij over de mogelijkheden die bij jou passen. Extra fijn: je zit bij deze makelaar niet vast aan kantooruren. Want openingstijden? Die zijn er niet. Wanneer jij belt, neemt hij op. Wanneer mag hij bij jou de slingers komen ophangen?


Meer over Van Goede Huizen Makelaar ontdekken?

Van Goede Huizen Makelaar makelaars

GeopendHele dag

Canadalaan 27, Bergen op Zoom

Bekijk meer:makelaars

Lees meer:

Caravan camping

MAG DAT: wonen op een camping in Bergen op Zoom?

De huizenmarkt begint beetje bij beetje aan te trekken. Toch betekent dat niet dat je na je eerste b...
huis balsedreef

Zoveel miljonairs wonen er in Bergen op Zoom

We zien in onze woonlijstjes regelmatig luxe huizen voorbijkomen, maar hoeveel miljonairs wonen er e...
bergen op zoom bezienswaardigheden

Een dagje toerist in eigen stad: deze bezienswaardigheden in Bergen op Zoom moet je gezien hebben

Ken je dat? Op vakantie ga je in ieder buitenlands dorp ga alle bezienswaardigheden bezichtigen, maa...

adv.