Mooie Vloeren van Mano helpt je van je beschadigde parketvloer af

Aangeboden door Mooie Vloeren van Mano 20 juli 2019

Een braadpan die op de grond valt, een mix van sneeuw en strooizout die in de winter het hout aantast of verkleuringen omdat de zon er op schijnt: een houten vloer krijgt het flink te verduren. Ben je nu de wanhoop nabij en sta je al met een breekijzer in je handen om de parketvloer eruit te slopen? Wacht daar nog even mee en blaas je stoom op een andere manier af, want Mooie Vloeren van Mano heeft een oplossing voor je.

Die krassen, scheuren en verkleuringen zijn minder erg dan je zou denken. Tenminste, als je er wat aan laat doen. Zelfs als de vloeren aan het eind van hun Latijn lijken te zijn, weten de magische krachten van Mooie Vloeren van Mano je vloer om te toveren tot splinternieuw parket. Het voordeel? Je hoeft niet meer om de zoveel tijd een nieuwe vloer te nemen. Parket kan zeker drie keer gerenoveerd worden, waardoor je vloer er weer zo’n twintig jaar tegenaan kan. Zelfs als je rond de 25 jaar bent, is de kans groot dat je vloer een leven lang meegaat.

mooie vloeren van mano
Links de geleefde vloer, rechts de stralende versie die er weer zo goed als nieuw uitziet. Foto: Mooie Vloeren van Mano

Mooie Vloeren van Mano maakt van je oude vloer een nieuwe

Met een parketvloer doe je dus langer dan je in eerste instantie zou denken. Toch is de frisse vloer niet het enige wat de vloerspecialisten voor je kunnen betekenen. De kans is groot dat je smaak in de loop der jaren verandert. Zo wil jij waarschijnlijk de beenwarmers van je moeder ook niet meer dragen. Daarom bepaal jij na het schuren en het oliën van de vloer zelf welke kleur de toplaag wordt. Ben je nu toch meer van een white wash vloer of past een karakteristieke donkerbruine vloer beter bij je? Jij bepaalt.

mooie vloeren van mano
Heb je nog geen parketvloer, maar wil je er wel een? Bij de vloerspecialist in het Vierkantje hebben ze genoeg keuze. Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Geen last van stof

Jij ziet het al helemaal voor je: de parketvloer wordt geschuurd en álles in de huiskamer zit onder het stof. Toch? Dacht het niet. Bij Mooie Vloeren van Mano werken ze stofarm, waardoor jij na afloop niet met een mondkapje en de ramen wagenwijd open televisie hoeft te kijken. De stofzuiger rijdt met de vloeropknappers mee, waardoor jij zorgeloos de zuurstof in jouw woning kan inademen. Wel zo fijn. Tellen we de voordelen op? Dan krijg je het volgende: een vloer met een nieuwe look + kleur naar keuze + werkzaamheden zonder gedoe = maximaal woonplezier. Dus ga eens langs in het Vierkantje en bespreek de opties voor jouw vloeren!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Mooie Vloeren van Mano. Meer over Mooie Vloeren van Mano ontdekken?

Mooie Vloeren van Mano speciaalzaken

Gesloten10:00 - 17:00

Kortemeestraat 19, Bergen op Zoom

Bekijk meer:speciaalzaken

Lees meer

mooie vloeren van mano

Volgens Mano zijn vloeren het perfecte wapen tegen burenruzie

Bonje met de buren: niemand zit erop te wachten. Zeker wanneer je in een appartement woont, is het v...
mooie vloeren van mano

Wist je dat je hier ook je trap kunt laten bekleden?

Hoewel de winkel van Mooie Vloeren van Mano niet eens zo superlang in het Vierkantje zit, is Mano De...
foto fam Nooijens tbv in de buurt dec 18 (1)

Ferdy en Ilona hebben een landelijk interieur en hier kopen ze het liefst hun vloer

Liefhebbers van een landelijke inrichting kijken hun ogen uit bij het sfeervolle huis van Ferdy en I...

adv.