Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

SNS maakt gehakt van hypotheekmythes

Aangeboden door SNS Bergen op Zoom 4 juni 2019

Geluk! Je hebt het huisje van je dromen gevonden. Alles aan de woning klopt en je wilt hoe dan ook dat het paleisje van jou wordt. Maar dan komt het: het regelen van de hypotheek. Want waar moet je aan denken en wat zijn de eisen? De redder in nood staat al voor je klaar. SNS zorgt dat jij precies weet wat belangrijk is bij een hypotheek.

Het kopen van een huis is een grote en belangrijke stap in je leven. Zelfs als het je tweede of derde huis is. En daar gaan Edwin van Beers en zijn vrouw Patricia Graafmans jou bij helpen. De hypotheekhelden hebben meerdere smaken voor je, zodat je altijd een lening vindt die perfect bij jouw situatie past.

SNS ontkracht mythes

Edwin van Beers en zijn vrouw Patricia Graafmans van SNS. Foto: SNS Bergen op Zoom

Op het gebied van hypotheken heb je bij SNS dus veel keuze. Dit komt omdat zij met veel verschillende partijen zakendoen. Toch zijn er volgens Edwin van SNS verschillende mythes over hypotheken. “Ouderen denken bijvoorbeeld vaak dat ze geen hypotheek kunnen krijgen”, zegt de man achter SNS in Bergen op Zoom. “Dat is absoluut niet het geval, er is juist ontzettend veel mogelijk. Vaak willen ouderen kleiner wonen omdat het huis te groot wordt, bijvoorbeeld omdat de kinderen de deur uit zijn. Bij ons zijn er dan meer dan genoeg opties.”

Hypotheek voor starters

Dan een andere groep die staan te trappelen voor een hypotheek: de starters. Volgens Edwin denken veel jongeren dat ze geen kans maken op een hypotheek. “Onterecht”, zo geeft de bankier aan. “Samen met de gemeente kijken wij wat de mogelijkheden zijn voor starters. Dan zie je dat jonge mensen in veel gevallen gewoon in aanmerking komen voor een hypotheek. Wanneer ze met ons rond de tafel gaan, ontdekken ze vaak pas wat er allemaal mogelijk is.”

Verduurzamen

De term ‘duurzaamheid’ is tegenwoordig net zo hip als een fannypack of cappuccino met havermelk. Wie bij de SNS komt, is daar niet alleen meer om geld te lenen voor een nieuw huis. “Steeds meer mensen denken aan het klimaat”, vertelt de hypotheekkenner. “Dan is het goede stap om je huis te verduurzamen. Zonnepanelen, isoleren of dubbelglas: het zijn allemaal investeringen in de toekomst én in je eigen huis.”

Advies waar jij beter van wordt

Naast goede informatie, geven ze je ook advies waarmee zij karmapunten verdienen. SNS in Bergen op Zoom zorgt ervoor dat jij de lening krijgt waar je van profiteert. “In bepaalde gevallen kunnen mensen voor een lening aankloppen bij de gemeente of een andere instantie”, vertelt Edwin. “Als het blijkt dat iemand bijvoorbeeld beter een starterslening bij de gemeente kan aanvragen, zullen wij hem of haar daar zeker op wijzen. Ook als dat betekent dat wij daardoor geen lening afsluiten. Wij zoeken naar de beste oplossing voor de klant.”

Hier liggen jouw kansen

Wil je weten op welke manier jij het best geholpen kan worden? Ga dan langs bij SNS in de binnenstad. Loop eens binnen, drink een bakje koffie en ontdek de mogelijkheden. Aan wie vertel jij binnenkort dat je verhuisd bent?

Lees meer:

Bankdirecteur Edwin van SNS pakt het nét wat anders aan dan anderen

Iedereen die wel eens een rondje door de binnenstad loopt, weet dat bij de Dikke Boom de SNS zit. Ac...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door SNS Bergen op Zoom. Meer over SNS Bergen op Zoom ontdekken?

SNS Bergen op Zoom banken

Vandaag gesloten

Gouvernementsplein 28, Bergen op Zoom

Bekijk meer:banken

adv.