Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Op huizenjacht: 5 x koopwoningen kan je niet aan je voorbij laten gaan

Door Joost Verdult 7 oktober 2019

Wanneer je een huis koopt, koop je eigenlijk een gevoel. Een onderkomen is meer dan een plek om de slapen en te schuilen voor de regen. Daarom is het belangrijk dat je nieuwe droomhuis bij je past, je moet je er thuis voelen. En daar helpen wij jou mee: deze koopwoningen staan nog maar net te koop in Bergen op Zoom.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Louis Armstrongerf

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Ben jij aan het zoeken naar koopwoningen in Bergen op Zoom met voldoende leefruimte? Plan dan die bezichtiging maar in bij dit huis in het Louis Armstrongerf. De woonkamer (met open haard) is zelfs zo lang, dat een grote eettafel er met gemak in kan. Wist je dat je de woonkamer in de zomer nóg groter laat aanvoelen? Doe de schuifdeuren naar de tuin open om het maximale uit je ruimte te halen. Heerlijk!

Kettingstraat

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Dit huis in de Kettingstraat is een buitenkansje. Zo een die je maar een keer in een paar jaar meemaakt, net zoals een schrikkeldag. Waarom? Je woont in hartje binnenstad, maar hebt toch een inpandige garage. Nu wil je weten waar dat addertje zit onder het gras, is er dan wel een tuin? En wat voor een! Naast een ruim Frans balkon, heb je ook nog eens een tuin die zeker in de binnenstad groot te noemen is. We gaan hier geen woorden meer aan vuilmaken. Bekijk de foto’s maar eens, die spreken voor zich.

Emmaplein

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Er is één ding dat direct opvalt als je de foto’s bekijkt van dit huis aan het Emmaplein … de tuin! Jongens, wat is dat stukje privégrond groot. Zet een opblaasbaar springkasteel neer, organiseer een voetbalwedstrijd of nodig heel de straat uit voor een tuinfeest. Misschien allemaal een tikkeltje overdreven, maar het geeft wel goed aan hoe groot de tuin is.

Lepelaar

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Ben je het klussen beu of ben je er nooit aan begonnen omdat je er gewoon geen zin in hebt? Ga wonen in de Lepelaar. In dit gelikte huis hoef je helemaal niets meer te doen, naast je eigen meubels naar binnen te sjouwen … en zelfs dat kan je laten doen. Dit huis aan de voet van de Brabantse Wal is er een die luxe en comfort uitstraalt. Je betaalt dan wel iets meer dan de andere huizen in het lijstje, maar als je de foto’s bestudeert, zie je dat je daar écht iets voor terugkrijgt.

Sint-Annastraat

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Denk je nu: huh, dit huis heb ik toch al vaker gezien? Dat klopt. Afgelopen weekend kwam dit huis al voorbij in een lijstje met woonhuizen met een bad. Maar dit huis in de Sint-Annastraat staat ook nog maar nét te koop. En als een pand er zo mooi uitziet zoals dit paleisje, kunnen we niet anders dan de woning ook in dit lijstje te benoemen.

Lees meer:

Huizen te koop bergen op zoom bad

Even ontspannen! Deze huizen mét ligbad staan te koop in Bergen op Zoom

Regen, wind en een kapsel voor met bladeren. Zeker wanneer je in de herfst lopend of fietsend naar j...
Onkruidbestrijding onkruid bergen op zoom onkruid bestrijden Melding gemeente Bergen op Zoom

MAG DAT: Het onkruid voor je huis bestrijden met chemische middelen?

Het lijkt soms wel een oerwoud in de straten van Bergen op Zoom: de wildgroei van onkruid op de stoe...
binnenkijken bij ruud en karlijn ibiza bergen op zoom

Wonen in het Ibiza van Bergen op Zoom: Ruud en Karlijn hebben een huis als in de boekjes

Er zijn van die woningen waar je flink jaloers van wordt. De locatie, het interieur en de sfeer: het...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.