Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bijzonder! Ontdek hoe dicht jij bij het noorderlicht kan komen

Aangeboden door Intratuin Halsteren 22 september 2019

Het is de mooiste lichtshow op aarde: het noorderlicht. Weinig natuurspektakels zijn zo indrukwekkend als dit fenomeen. Iedereen kent de foto’s, maar het noorderlicht zelf meemaken is toch een hele bijzondere en unieke beleving. Om het noorderlicht te kunnen zien moet je vaak ver reizen. Dit jaar haalt Intratuin Halsteren de magie van het Hoge Noorden naar Nederland. En je raadt het al: de kerstshow komt er weer aan!

Snowboots, bontmuts en handschoenen aan en op naar het Hoge Noorden! Kilometers verwijderd van de bewoonde wereld. Een uitgestrekte wildernis, ongerepte landschappen en talloze bomen bedekt met een dikke laag poeder. Het geeft je een magisch gevoel en het heeft zelfs iets mysterieus. Je wordt overvallen door het gevoel van totale onthaasting. Dit indrukwekkende winterse decor is een unieke belevenis. Klinkt prachtig toch? Het mooie is: je hoeft er niet voor naar Scandinavië te reizen. Dit jaar beleef je het gewoon in Halsteren

(Tekst loopt door onder de foto)

Foto: Intratuin Halsteren

Ontdek het betoverende gevoel zelf

Geniet dit najaar in de prachtige entree van Intratuin Halsteren van het Hoge Noorden en neem plaats aan één van de sfeervol tafels. Want inderdaad: de Kerstshow komt er weer aan. Onder het genot van een warme chocolademelk (mét slagroom natuurlijk) kruip je tussen de dierenhuiden en warme dekens knus tegen elkaar aan. Het wordt steeds donkerder en je geniet van de heldere sterrenhemel. En dan plots verschijnt misschien wel één van de meest bijzondere natuurfenomenen ter wereld: het noorderlicht.

(Tekst loopt door onder de foto)

Foto: Intratuin Halsteren

The most wonderful time of the year

Bij Intratuin Halsteren kan je dit najaar terecht voor een ver-weg-van-de-wereldgevoel. Het enige dat je moet doen, is puur genieten en naar boven kijken om de mooiste lichtshow van Moeder Natuur te bewonderen. De nieuwe kerstshow en het noorderlicht zijn vanaf 12 oktober te bewonderen bij Intratuin Halsteren. Meer weten? Check dan de website van Intratuin Halsteren.


Meer over Intratuin Halsteren ontdekken?

Intratuin Halsteren tuincentra

Gesloten09:30 - 21:00

Halsterseweg 65-A, Halsteren

Bekijk meer:tuincentra

Lees meer:

hans arnold intratuin

Hans werkt al 40 jaar bij de Intratuin Halsteren: ‘Voor mij is het een tweede thuis geworden’

Het zó naar je zin hebben, dat je al veertig jaar bij hetzelfde bedrijf werkt. Je hoort het niet vaa...
Intratuin Halsteren

Intratuin Halsteren geeft je tuininspiratie om nóg beter te relaxen

Geniet deze zomer van een heerlijke mini-vakantie in je eigen tuin. Lekker ontspannen met je handen ...
intratuin magische show

Filmpje! Wij gingen naar een magische show bij Intratuin

Wat ga je doen als drie oppaskindjes van twee, vijf en zeven in huis hebt? Wij gingen naar de nieuws...

adv.