Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Pak die verhuisdoos maar in! Deze huizen staan nét te koop in Bergen op Zoom

Door Joost Verdult 12 augustus 2019

Een eigen huis, een plek onder de zon. Wie wil dat niet? Maar ja, vind dat ideale paleisje in de stad maar eens. Heb jij al een beestje, maar ben je nog op zoek naar een boompje en een huisje? Deze huizen staan in Bergen op Zoom te koop. Zit er wat voor jou tussen?

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Huizen te koop in Bergen op Zoom: wonen in Neptunuslaan

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Voor een stelletje of gezin is dit huis een goede keuze. Alles wat je nodig hebt, vind je hier. Heb je al een huisdier? Dan vind je hier het huisje, boompje én het beestje waar we het net over hadden. Verschillende onderdelen van jouw toekomstige eigendom zijn de laatste jaren nog opgeknapt. In 2010 is de voortuin gedaan, in 2015 was de achtertuin aan de beurt en in 2018 is er een nieuwe schutting geplaatst. Wat jij nu moet doen? Lekker rusten in je tuin. En dan mag je zelf bepalen of je dat voor of achter het huis doet.

Antwerpsestraatweg

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Ben je op zoek naar huizen die in de buurt van het centrum van Bergen op Zoom te koop staan? Bij deze woning aan de Antwerpsestraatweg woon je in het verlengde van de binnenstad. In de loop der jaren is het pand uitgebreid, waardoor er een complete tweede verdieping is bijgekomen. En het mag dan nog wel zomer zijn, met het koude weer in het achterhoofd zit je met dit huis gebakken. Tijdens de koude winterdagen zit je hier heerlijk bij de warmte van je open haard. Wel met warme chocolademelk met slagroom natuurlijk.

Canadalaan

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Deze woning in de Canadalaan is ideaal wanneer je een groter gezin hebt of gesteld bent op je persoonlijke ruimte. Wij schetsen even hoe je zondagmorgen eruit kan zien. Nadat je wakker bent geworden, drink je een kop koffie in de grote leefkeuken. Natuurlijk doe je de tuindeuren open, het is tenslotte lekker weer. Juist om die reden ga je in je enorme achtertuin zitten. Je kan zelfs kiezen: ga je lekker liggen op het grasveld of relax je onder je overkapping? Hè! Stop even met dromen. Mochten we je lekker gemaakt hebben, neem dan eens een kijkje in de Canadalaan. Want dit huis kan binnenkort van jou zijn.

Balsebaan

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Alle anti-klussers en mensen met twee linkerhanden opgelet! Dit huis in de Balsebaan is namelijk instapklaar. Badkamer, woonkamer en slaapkamer: als je er geen zin in hebt, hoef je er niets aan te verbouwen. Daarnaast is het hele huis voorzien van dubbel glas, is het dak geïsoleerd en is de tuin een paar jaar geleden opnieuw aangelegd. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is je verhuisdozen in te pakken. En uitpakken natuurlijk, als je je nieuwe woning in de Balsebaan intrekt.

Denemarkenstraat

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Heb je helemaal geen zin om in het verlengde van de binnenstad te wonen? En hoef je geen enorm huis dat groot genoeg is voor twaalf kinderen, juist omdat je die niet hebt? Dan is de kans aanwezig dat dit huis in de Denemarkenstraat iets voor jou is. Je woont er lekker rustig, maar profiteert toch van het gemak van een supermarkt om de hoek. Ook de snelweg, een basisschool en een bushalte ligt op steenworp afstand. Wat wil je nog meer?

Lees meer:

Huis te koop: Scandinaviëstraat 8 Bergen op Zoom, Foto 1 | Foto: Funda

Wonen in Noordgeest! Deze 7 x huizen staan hier te koop

Op zoek naar een huis in Noordgeest? Look no further. Wij namen alvast een kijkje voor je en zetten ...
binnenkijken bij ruud en karlijn ibiza bergen op zoom

Wonen in het Ibiza van Bergen op Zoom: Ruud en Karlijn hebben een huis als in de boekjes

Er zijn van die woningen waar je flink jaloers van wordt. De locatie, het interieur en de sfeer: het...
Huis te koop: Zuidzijde Haven 131 Bergen op Zoom, Foto 1 | Foto: Funda

Glas-in-lood en hoge plafonds! 7 x wonen in een Bergs monumentaal pand

In onze historische stad zijn er veel monumenten te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de Gevangenpoort o...
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.