Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwe eigenaren Parket- en Laminaatwinkel: ‘Zij gaf eigenlijk het voorzetje, ik kopte ‘m erin’

Aangeboden door De Parket- en Laminaatwinkel 23 mei 2020

Of ze de Parket- en Laminaatwinkel aan de Van Konijnenburgweg wilden overnemen. Het was de vraag die laatst aan André en Sascha Verdult werd gesteld. Lang hoefde zij er niet over na te denken. Sinds de eerste dag van mei staan zij aan het roer dat Sjaak Honkoop eerst bestuurde.

Sjaak vond het tijd voor iets anders. Maar wat doe je met een goedlopende zaak waar een groot deel van Bergen op Zoom hun zoektocht naar vloeren begint? Dan zoek je iemand met verstand van zaken die het stokje over wil én kan nemen. “Mijn man zit al 25 jaar in de vloerenbusiness”, vertelt Sascha. “Al een paar jaar werkte hij als zzp’er voor Sjaak.” De twee mannen kennen elkaar uit de vloerenwereld. Maar dan krijgt André een tijd geleden opeens een aanbod.

(Tekst loopt door onder de foto’s)

Foto: indebuurt Bergen op Zoom
Foto: indebuurt Bergen op Zoom
Foto: indebuurt Bergen op Zoom
Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Nieuwe eigenaren Parket- en Laminaatwinkel

Een simpel kopje koffie veranderde een tijdje geleden voorgoed het leven van de nieuwe eigenaren. “Na het leggen van de vloeren, tekenen we altijd de papieren in de Parket- en Laminaatwinkel. Ik kwam in de winkel en zei: ‘Goh, wat heb je eigenlijk een grote winkel zeg'”, vertelt André. “Toen vroeg Sjaak of de zaak iets voor mij zou zijn. Ik zei geen ja, maar ook geen nee. Ik moest het natuurlijk eerst met mijn vrouw overleggen.”

Klaar voor de volgende stap

Voor Sascha kwam de kans als een geschenk uit de hemel. “Mijn vrouw werkte in de zorg, maar ze zag dat zichzelf niet tot haar 65ste doen”, gaat André verder. Het gevolg? André en Sascha namen de zaak over. “Zij gaf eigenlijk het voorzetje, ik kopte ‘m erin. Eerst zouden we de zaak pas in 2022 overnemen, dat werd later 2021. Uiteindelijk is het mei 2020 geworden, een beetje sneller dan verwacht dus.”

Nu ook vloerrenovatie

Ben je fan van de vloerenzaak aan de woonboulevard? Volgens de nieuwe eigenaren blijft de Parket- en Laminaatwinkel zoveel mogelijk hetzelfde. Er komen zelfs extra mogelijkheden bij. “Wij gaan ook vloer- en traprenovatie doen”, geeft de eigenaresse aan. “Denk aan het schuren en renoveren van vloeren én trappen om ze een tweede of zelfs een derde leven te geven.” Goed om te weten: bij vloerrenovatie kan je ook een nieuwe kleur voor je vloer uitkiezen.

(Tekst loopt door onder de foto’s)

Foto: indebuurt Bergen op Zoom
Foto: indebuurt Bergen op Zoom
Foto: indebuurt Bergen op Zoom
Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Met kleurstalen je stijl bepalen

Hoewel je de nieuwe eigenaren van de Parket- en Laminaatwinkel ook kan inschakelen om je vloer op te knappen, blijft hun core business natuurlijk het verkopen van vloeren. Maar hoe weet je of een vloer bij je past? Daar hebben de eigenaren iets op gevonden. “Het licht in de zaak is anders dan de lichtinval bij je thuis”, legt André uit. “Daarom geven wij kleurstalen mee om te kijken hoe het er bij je thuis uitziet. De vier of vijf kleuren kan je dan overdag en in de avond bekijken, om er zo achter te komen of het bij je past.”

Oude vertrouwde zaak

Het plaatsen van klassieke vloeren zoals visgraat, het uitzoeken van laminaat of het renoveren van vloeren: André en Sascha staan klaar om je te helpen. En dat gebeurt onder dezelfde omstandigheden. Prijs, openingsuren en klantvriendelijkheid: allemaal is het hetzelfde als bij Sjaak. “Wij zijn Sjaak dankbaar dat hij na de overname niet ineens is weggegaan”, vertelt Sascha. “Hij gooit ons in ieder geval niet in het diepe.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Parket- en Laminaatwinkel. Meer over De Parket- en Laminaatwinkel ontdekken?

De Parket- en Laminaatwinkel woonwinkels

Gesloten09:30 - 17:30

Van Konijnenburgweg 55, Bergen op Zoom

Bekijk meer:woonwinkels

Lees meer:

betonlook laminaat de parket- en laminaatwinkel

Een vloer met betonlook verrast je: dit is waarom jij deze vloer wilt

Je kan er niet omheen: de betonlook is hot. Omdat de kans klein is dat jij de betonwagen voor laat r...
De Parket- en Laminaatwinkel

Vochtplekken of kromgetrokken vloeren voorkomen? Er is een oplossing in vloerenland

Kijk eens naar buiten. Grote kans dat op dit moment grote dikke waterdruppels uit de hemel vallen. W...

Trendalert! Deze soort vloeren gaan tegenwoordig als een trein

Trends zijn er altijd en overal. Bij vloeren is dat niet anders. Ook Sjaak Honkoop van de Parket- en...

adv.